Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rejes1987

Dziwna kobieta masakra

Polecane posty

Cześć. Tydzień temu poznałem trochę hmmm...dziwną kobietę. No właśnie - znamy się dopiero tydzień, poznaliśmy się na takiej kameralnej imprezce u znajomych w zeszły piątek. Tam z nią może pogadałem z pół godziny i się delikatnie pocałowaliśmy na pożegnanie. Wyobraźcie sobie, że dziś byłem z nią na spacerze (czyli zobaczyliśmy się drugi raz w życiu) a ona gdy tylko mnie zobaczyła to złapała mnie odrazu za rękę i tak spacerowaliśmy cały czas po parku właśnie trzymając się za ręce. LOL - pierwszy raz się z takim czymś spotkałem. Do tego miała miejsce taka dziwna sytuacja i do teraz nie wiem o co tej dziewczynie chodziło. To wyglądało mniej więcej tak: ona się spytała czy mam dziewczynę, bo o jakichś tam dziewczynach niby jej opowiadałem u znajomych, chociaż ja sobie nic takiego nie przypominam bo byłem podbity, no ale niech będzie. Ja odpowiedziałem że nie mam. Ona na to: "To teraz masz". Ja pytam zdziwiony: "Ale co, bo nie rozumiem?". A ona trochę taka speszona powiedziała "Z koleżankami też chodzisz za rękę?". WHAT? Rozumiecie to? Bo ja zdębiałem. Dziewczyna ma 24 lata...

Gość alicja krk0
konkretna laska:) nie cacka sie

Gość nmjdfsth
fajna dziewczyna konkretna , a ty ? za reke lapiesz ? to po co ? skoro tak ironicznie sie zachowujesz.... widac zes pedant i narcyz;):P

Gość empress
jakas wariatka, ale kretynka a ty co na to powiedziales?? a o czym gadaliscie? nie wydala ci sie jakas dziwna od początku??

Gość zmoraaa
jest zdesperowana chce jak najszybciej złapać chłopa

Gość alicja krk0
ale mimo wszystko ze sposobu Twojego pisania jakoś nie uwazam zebys i TY był zbytnio dojrzałym facetem,takze jestescie siebie warci 🖐️

Gość trąboliza
uznała ciebie za swego księcia i to wszystko. gustownie cię o tym poinformowała, więc ... jakie jest drugie pytanie?

Gość Dyonizy
grzej żelazo póki jest gorące , lasencja chce mieć w końcu faceta i się trafiłeś, więc do boju i szablę w dłoń, rozumiem, że miejsce spotkania trzeciej randki zostało już omówione acha, nie zapomnij przyjść z kwiatkiem do kobiey i jakieś wino weź pod pachę . może być czerwone VARNA , półsłodkie , żaden wydatek a co pobzykasz to Twoje

Już odpowiadam na wasze pytania nmjdfsth - dlaczego sądzisz że jestem narcyzem, skoro mnie nawet nie znasz? empress - gadaliśmy w sumie o pierdołach, nic konkretnego. Nie, raczej wydawała się ok. To bardzo skromna osoba. alicja krk0 - jakiego sposobu pisania? Bo się pomyliłem w wyrazie "podpity"?

Gość alicja krk0
absolutnie.. te Twoje LOL-e, ŻAL-e i stylistyka jak u gimnazjalisty. mozliwe ze sie myle,oceniam to tylko poprzez kawałek Twojej wypowiedzi.

Gość trąboliza
dyonizy - mój brat miał takie samo podejście do życia i wylądował z rozwódką i jej dzieckiem, a teraz jeszcze w drodze ich wspólne. ja żałuję brata, bo ona to ... szkoda gadać. ale jak jemu dobrze to niech i tak będzie, ale czy dobrze? tego nie wiem póki co

Gość Laura22333
no fakt , dziwna , zbyt natrętna...

Ani razu nie użyłem w moim temacie popularnego wśród gimbazy słowa "ŻAL". Ok, może mój język nie jest zbytnio wyszukany ale ja prosty chłopak jestem to co się dziwić :)

Gość alicja krk0
ponadto(jeszcze tak przyuwazyłam) nie odpowiada sie pytaniem na pytania.

Gość alicja krk0
o rzeczywiscie.. małe niedopatrzenie z mojej strony. to inna kafeterianka użyla tego zwrotu. zwracam zatem honor;)

Gość jedną nogą w rowie
A niby dlaczego nie odpowiada się pytaniem na pytanie? :classic_cool: x Mnie ona wygląda na taką, co będzie kierowała całym twoim życiem, jedynie informując cię o podjętych przez nią decyzjach. Może nie mam racji, ale mnie takie zachowanie wręcz wkurwia :D

Gość mnbhvgtu
to troche wyglada jakbys wysmiewal te panienke np. o ahaha taka panienka sie zabujala we mnie za reke zlapala mnie , co za frajerka- tak myslisz o niej sam temat - dziwna kobieta masakra koledzy za reke sie nie lapia - prawda

Gość NOCNY...... ...
Zamierzasz uprawiać z nią anal tak jak ja z moim przyjacielem Azorem?

mnbhvgtu: Ja wcale nie nikogo nie wyśmiewam. Druga sprawa, że nie da się zakochać po 2 spotkaniach i to takich neutralnych.

Gość Dobra Passa
Dziwna :O Po dwóch spotkaniach trudno wyczuć czy chce się być z tą druga osobą. Szybka dziewoja. Z drugiej strony - skoro jej tak szybko przyszło, to tak samo szybko może jej przejść :)

Gość A niech pierdolnie bum
hahaha no ale ja sie nie smieje, z moich chlopakiem nazajutrz bylismy para, a smialam sie z "milosci" od pierwszego wejrzenia :D To juz 5 lat, wow

Gość To ja rok temu mialem jeszcze
lepiej... Kolezanka ktora MA CHLOPAKA od 3 lat chodzila ze mna i trzymala mnie za reke na spacerze!!!

Gość Kasandraaaa3545466
Jakaś mega zakompleksiona chyba. Kobieta bluszcz.

Gość elanuela
A było się całować z pierwszą lepszą? :D Teraz masz dziewczynę :D:D:D Myślisz, że można się całować bez konsekwencji? Teraz uważaj żebyś jej nie zechciał przelecieć, bo po tym to już masz ślub murowany :D:D:D:D