Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica z bolem

umre z bólu :( pomożcie jakie leki?

Polecane posty

Gość nerwica z bolem

słuchajcie od kilku dni boli mnie w klatce piersiowej i mostku, mialam ostatnio ogromny stres i tak mi zostało, nie umiem się wyciszyć :( czytałam ze to mogą być nerwobóle , jakie proponujecie leki na nerwy herbaty bez recepty tj na uspokojenie??

Gość nerwica z bolem
ale ja juz się nie martwie tylko ten ból zostal i nasila się

Gość nerwica z bolem
nie pomaga wyciszam się jak dzieci pojdą spac wylaczam tv biorę ksiązke zasypiam a jak rano wstaje bol nadal jest to silniejszy

Gość nerwica z bolem
to co mam robic :(

Idz do lekarza - istnieje cos takiego jak syndrom zlamanego serca - pojawia sie z reguly u kobiet w wyniku b. Stresujacych przezyc. Obraz kliniczny swiezej choroby jest podobny do zawalu serca, ale samoistnie zanika po kilka miesiacach. Xx Zeby nie bylo - ja Cie nie strasze, bo pewnie jak sie wyciszysz, to tak jak dziewczyny pisza, to samo przejdzie, ale jesli chcesz szybszych efektow, to moze warto, zeby lekarz pierwszego kontaktu na to spojrzal. Osobiscie w zadne specyfiki na wlasna reke bym sie nie bawila, bo one moim zdaniem nie maja zadnego konkretnego dzialania, poza tym, ze portfel drenuja. No chyba, ze jakis preparat z magnezem i potasem - zeby uregulowac napiecie miesniowe.