Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

Wielki Piątek - dziwne sny

Polecane posty

miłość i kataklizm - to ostatnio przewija się w moich snach bardzo wyraziście - randki albo śmierć...:classic_cool: a tego , którego tak opluwacie za dnia i nocy - przybity do krzyża - pokazał miłość i śmierć za jednym razem - jako Pierwszy Wielki Krzyżowiec - Cześć i Chwała Krzyżowcom , którzy nie ulegli...:classic_cool:

Gość kot__ paskowy
między wyrazem krzyzowiec, kojarzonym raczej z krzyzakami niż Chrystusem a wyrazem ukrzyzowany jest spora róznica znaczeniowa... dostrzegasz?

w każdym określeniu jest ukryta droga i różnica znaczeniowa dostrzegasz?:)

Gość kot__ paskowy
droga krzyżaków i droga Chrystusa to były dwie zupełnie inne drogi

krzyżowcy to określenie ogólne - krzyżacy to zakon i określenie już bardziej szczegółowe ...a co do drogi zakonu krzyzaków - szli nią , ale potem zbłądzili i zeszli na inną - dlatego nie przetrwali...

Gość mysz i kot współpracują
Sny to odbicie rzeczywistości w innym wymiarze ... - może pora coś zmienić by nie doprowadzić do kataklizmu całkowitego ? :classic_cool:

Gość nocheinmal
mnie się śniło dzisiaj, że byłem w łóżku z jakąś laską i próbowałem ją zapiąć ale ona się nie dawała, ale później sama zaczęła się do mnie dobierać i głaskać mojego siusiaka, mało brakowało abym eksplodował ale niestety się obudziłem

Gość mysz i kot współpracują
zależy co zmierza po równi pochyłej ku dołowi ... - zmiana zapobiegnie tragedii

zależy co zmierza po równi pochyłej ku dołowi ... - zmiana zapobiegnie tragedii ależ nikt zmian nie chce - zapytaj kogoś - niech więc zmierza...:P

Gość kot__ paskowy
nie rev... cós mi sie tu nie zgadza w tych twoich interpretacjach wojen krzyzowych ;) ale mniejsza zmienic to co zmian wymaga :classic_cool: btw - probowales kiedys zagotowac wode w dziurawym czajniku?

Gość kot__ paskowy
znasz kogoś kto gotuje wode w wiadrze? ;) interpretacja bywa zgodna z rozumieniem pełna zgoda, acz przy zalożeniu ze ludzkie postrzeganie jest obarczone błędem chociażby z uwagi na fakt iż każdego do wniosków jakie wyciaga przywiodla droga jego osobistych doswiadczeń życiowych