Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzacaaa

Pytanie dot. facebook

Polecane posty

Gość niewiedzacaaa

mam kilka pytan, nie mam tam konta wiec nie wiem: 1. czy inni widzą ze jestem dostępna? 2. czy jak wejde na kogos konto to czy ta osoba bedzie o tym wiedziala ? np. pokazuje kiedy było ostatnie logowanie ?

Gość niewiedzacaaa
nikt nie wie :/

Gość Spacy__21
mozesz ustawic, aby nikt nie widzial tego nikt nie widzi ze odwiedzalas profil

Gość Spacy__21
jesli masz fb ustawionego w telefonie i jesli masz znajiomych, to oni widza kiedy ostatni raz sie logowalas. np 5 minut temu

Gość tak tak tak moze nie
jesli ktos ma ciebie w znajomych to owszem widzi ze jestes dostepna, drugfa sprawa sa rozne aplikacje ktore sprawdzaja kto ostatnio cie odwiedzal ale malo kto z tego korzysta bo to tylko zasmieca konto, wiec smialo dalej podlagadaj swojego bylego lub bylą :)))

Gość dafsdds
1. Tak, jezeli masz wlaczony czat. 2. Nie

Wiedzą jeśli się nie "zablokujesz". W prawym dolnym rogu masz coś takiego jak "chat". Klikasz na niego i potem wyskakuje Ci m.in. taka funkcja "wyłączony". Jeśli chcesz być niewidoczna to klikasz na to a następnie pojawia Ci się komunikat dla kogo chcesz żeby chat był wyłączony tzn. dla wszystkich, czy dla wybranych osób. Wtedy naciskasz tam dla kogo chcesz by był chat wyłączony a następnie dajesz "ok" i jesteś zablokowana. Jeśli natomiast chcesz być widoczna to dajesz na "chat" włączony". O tym kto siedzi na facebookuu z Twoich znajomych możesz się dowiedzieć patrząc na lewą stronę. Tam wyświetlają Ci się nazwiska osób, które aktualnie siedzą na facebooku. Ale tylko wtedy wyświetlają gdy jesteś na stronie głónej bo jak wejdziesz bezpośrednio na swój profil to tego nie widać. O tym czy oglądałaś czyjś profil albo zdjęcia można się dowiedzieć bo są tam takie aplikacje, które możesz wyszukać w wyszukiwarce (tam gdzie wyszukuje się rónież osoby). Wystarczy, ze wpiszesz "Kto oglądał mój profil" albo "Kto często ogląda twoje zdjęcia" i gdy wejdziesz na tę aplikację to masz tam napisane jakie czynności masz wykonać by to sprawdzić.