Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ekri12

Czarna kuchnia??

Polecane posty

Gość Ekri12

Hej ostatnio widziałam w castoramie kuchnię z czarnymi ścianami ( tzn. gto byl jeden z elementów calości, terakota chyba była kremowa...) Nie spojrzalam jednak jakie to plytki i teraz szukam na necie czegos podobnego, do kuchni nic nie moge znaleźć ale znalazłam do łazienki: http://www.tuplytki.pl/8681,lazienka-tubadzin-colour-floral/8879,black-r-1-32-7x59-3-glazura-gat-1 mogę położyć je normalnie w kuchni? sama nie wiem czy zamawiać czy nie, nie chce zeby moja kuchnia wyglądała ponuro...

Gość fifi25652
Przyznam ze nieco ekstrawagancko jak na moj gust. Ja raczej wole kuchnie z pogodnymi kolorami, w takiej to tylko sie pochlastac

Widziałam już niejedną dobrze wyglądającą czarną kuchnię, wszystko to kwestia dodatków i użycia czarnego w odpowiedniej ilości.

Gość onamikazaua
a ja nie mam zdania, musiałbym trochę pobyć w takiej kuchni, zrobić parę rzeczy, żeby sobie wyrobić opinię, tak na sucho się nie wypowiem, nie mówię nie, ale nie mówię też tak

Gość Kamfetaminka
Moim zdaniem te płytki nawet do kuchni będą w porządku ;) Jakie masz meble? Lub jakie meble planujesz kupić? Jeśli to ma być kuchni taka surowa, w stylu minimalistycznym polecam połączenie czerni z bielą ;) jeśli nie- zawsze możesz ożywić tę czerń jakimiś pastelami, widziałam takie połączenia w tym programie na tvnie.. wygląda świetnie!

Gość Ekri12
Mam brązowe meble, ale i tak są do wymiany, wiec zastanawiam sie nad białymi. Nie bedzie wg Was zbyt duzego kontrastu??

Gość gość
A moim zdaniem czarna kuchnia jest świetna i odróżnia się od pozostałych. Wszystko oczywiście zależy od wykonania i od dodatków, a także od blatu. Ja mam akurat białą kuchnię i czarny blat granitowy z http://www.kamieniarstwo-lewandowski.pl/. Akurat nie byłbym przekonany do kuchni ikea. Lepiej zrobić na zamówienie.

Gość gość
ja wole jasne kolory. Meble w kuchni mam malinowe a podlogi i sciany w jasnych szarych odcieniach. Terakote kupowałam tu http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ bo nigdzie indziej nie mogłam znaleźć takiego odcienia na jakim mi zalezało.

Gość gość
Mam w wynajmowanym mieszkaniu w kuchni blat z czarnego blyszczacego kamienia. Nigdy w zyciu czerni w kuchni, kazdy pylek, zaciek i plamke widac, wiecznie to myje i wiecznie toto wyglada na niedomyte.