Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IRAS -30

Moja zona unika seksu

Polecane posty

Gość niestety stety
jestem kobieta, niestety ale potwierdzam, jak sama sie nei zaakceptuje to nic nie zmienisz slowami, ale jak przestaniesz mowic ze jest ladna atrakcyjna itp, to kompleks sie poglebi, jak bedziesz za bardzo mowil, to bedzie wiedziala z mowisz tak specjalnie i kompleks sie poglebi. nie ma rady, musisz wyczuc mniej wiecej dobry srodek i troche komplementowac ale wiedziec kiedy

Gość IRAS-30
Ja biedny :D:D:D Ja z jej brzuchem problemu nie mam. Nie przeszkadza mi. Chcialbym jej pomoc, dlatego kobiet pytam.

Gość IRAS-30
Widze zazdrosc, ze jakis maz interesuje sie odczuciami zony stad w Was tyle zlosliwosci :P

Gość moze nie debili ale
jakbys się wcześniej interesowal to dziś bys miał laske w domu:D wiec daruj sobie te wypociny:D

Gość IRAS-30
Widze, ze niektorym macierzynstwo na mozg pada. Dziekuje za wypowiedzi pani z nikiem moj tesc mowi i ewelinie. Spokojnej nocy.

Gość dla mnie to burak jestes
i tyle,zarob na operacje i każdy bedze szczęśliwy:P

Domyslam sie, iz z pewnoscia zapewniales swoja zone o tym ze akceptujesz ja taka jaka jest... Sprawa dosyc trudna ale w tym przypadku nie pozostaje nic innego jak rozmowa rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Choc z drugiej strony w ciagu 5 lat nie mogla ''pozbyc'' sie pozostalosci po ciazy ? ciezko mi w to troche uwierzyc... moze wiecej sportu dieta basen, aerobik fitness, zumba no jest tysiace roznych ''zajec'' w ktorych mozna zgubic zbedne kilogramy i ujedrnic cialko :)

Gość kalDL;
JLKajf;

Gość IRAS-30
Nieznajoma, ona nie ma tluszczyku i cialka, jak to ujelas, wazy tyle, co przed ciaza. Piersi ma ladne, nogi i tylek, jedynie na brzuchu wisi skora. WISI, nie wstapila sie mimo dbania.

Hmmm no a byla u lekarza po poarde co z tym zrobic? Sama nie wiem.. Moze jakis prywatny trener wiedzialby co z tym zrobic.

Gość IRAS-30
I im zona bardziej chudnie, to ta skora gorzej wyglada.

no to nie pozostaje nic innego jak wizyta u lekarza ktory dysponuje wystarczajaca wiedza na ten temat i bedzie wiedzial co z tym fantem zrobic. :) mysle ze moglyby ewentualnie pomoc zabiegi kosmetyczne majace na celu ujedrnic skore a takze ''odzywic'' ja

Gość ale cyrk
widać że to ty masz problem z jej brzuchem chociaż to tylko jakiś element ciała. BEZ PRZESADY!!!!!! Mówiłeś jej że ładnie wygląda aż ci dech zaparło bo brzuch zamaskowała?? Hmmmm niezbyt miłe. I pewnie w kazdej chwili pomagasz jej dobierać ubrania itp pod brzuch?? Wygląda na to że to ty podkreślasz problem brzucha

Gość IRAS-30
Ale Wy chyba nie wyobrazacie sobie jak to wyglada, zona jest szczupla, wisi jej fald skory bez tl;uszczu, bo gdyby byl tluszcz, to wystarczyloby pocwiczyc czy pojsc na zabiegi i skora by sie wciagala w miare utraty tluszczu. Zona jak sie polozy na plecach, to potrafi ta skore wziac w palce i pociagnac do gory, bo jest jej za duzo. Ona nie ma nadwagi, nie musi zrzucac kg.

Gość IRAS-30
Nauczcie sie, kobiety, czytac. wiem ze zamaskowala brzuch na impreze bielizna i sama dobrala ciuchy. Nie mowilem, ze pieknie wyglada, bo brzuch zamaskowala.

Gość IRAS-30
Jest szczupla, nosi rozmiar 36, wczesniej nosila 34, ale teraz ten flak jej sie nie miesci. Wiec ja nie wiem, z czego by miala chudnac. Czytalismy tez, ze nie na kazda kobiete zabiegi te drogie dzialaja tak samo, pomagaja przy umierkowanej wiotkosci skory i przy problemie obtluszczonej skory.

Gość kadaffi
ale nudzisz, idzcie razem do seksuologa badz psychologa, a wczesniej porozmawiaj z nia, odkladaj stowe miesieznie i jak odlozysz zafunduj serie zabiegow na brzuch, na pewno poprawi sie kondycja skory teraz jest duzo takich cudow nie musi to byc od razu operacja i tez mi sie zdaje ze ty masz wiekszy problem z tym brzuchem niz zonka

Gość fajny z ciebie mąż
problem tkwi w twojej zonie,cos musi w tym byc,ze nie wierzy w to,że ci sie taka podoba ma niską samoocenę ,pokaż jej,że sie myli innej rady nie ma skoro na skalpel was nie stac

Gość Testuje i wiem
Ale po co od razu jakis skalpel na brzuch po porodzie, tylko zniechecisz zone do jakiegokolwiek zabiegu,, zobacz na strone urzadzenia Maximus i zobaczysz jakie sa efekty bez nacinania i straszenia operacja. Ten zabieg mialam okolo pol roku po porodzie kiedy sie za siebie zabralam i odstawilam mala. Brzuch mam lepszy niz przed porodem!!! Moze zrobic sobie twarz ramiona czy uda, efekty sa zaraz po zabiegu wiec popraw sie jej podejscie do swojego ciala zaraz po. naprawde Ci polecam koszty nie sa duze a warto, bo to zmieni wasze zycie nie tylko intymne.

Gość gość
Eh, IRAS, widac że fajny z Ciebie facet. Ciekawe czy udało się wam rozwiązac kompleks żony.

Gość gość
MARNE PROWO ale się nabrałyście. Po pierwszym poście odrazu widać, że styl pisania kobiety!

Gość gość
Niby jak miala zadbac? Przed ciaza bardzo dbala o cialo, w ciazy tez kupowala rozne specyfiki, ale powtarzam, brzuch miala ogromny, wyszly jej rozstepy, skora nie nadazala sie rozciagac, miala ja szklista i strasznie ja swiedzialo. Po ciazy od poczatku testowala rozne specyfiki, przeciez schudla do wagi sprzed ciazy i to stopniowo, nie od razu, by dac skorze czas, cwiczy. Ja jej nie winie za ten stan rzeczy. Mężczyzna by nie pamiętał o takich szczegółach sprzed 5 lat. PROWO