aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 witam kobiety !! od 9 lat biorę tabletki anty Novynette i nigdy ich nie odłożyłam ..nie czułam się złe w trakcie ich brania. ale ostanie 3 dni mnie dobijają ! mam nudności, na wymioty choć nie wymiotuje, lekko urosły mi piersi, i zawroty głowy , od 3 dni.. jeśli doszłoby do zapłodnienia to już byłby 4 tydzień..!! biorę jeszcze tabletki od alergologa i na ulotce pisze, ze te objawy mogą być spowodowane tym lekiem Telfexo 120mg i może mi się zdaje ale faktycznie rankiem nie mam nudności a po połknięciu tej tabletki po pól godziny coś mi ie dzieje w żołądku.. i całymi dniami pobolewa mnie własnie żołądek lub trzustka, sama już nie wiem co to jest? aha misiaczka była prawidłowa. dzięki z góry za odp ^^ POZDRAWIAM !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blabliczka Napisano Marzec 29, 2013 jeśli dopiero od paru dni bierzesz te leki na alergie, to bardzo mozliwe, ale jesli je bierzesz juz jakis czas, to raczej to nie od tych tabletek, mozliwe ze sama się nakręcasz i przez to czujesz nudności :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 biorę te leki codziennie od 17dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 może i faktycznie mi lekko odbija :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 29, 2013 wiesz co ja w tamtym roku tez dostalam tab na alergie i dzialo sie zemna to samo !!! odrazu je wyrzucialam i po paru dniach wszystko minelo - do tego czylam sie tak jakbym nie kontaktowala tak jak trzeba :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 29, 2013 przestan brac te tab i zobacz czy Ci przejdzie to wszystko po paru dniach - ja do dzisiaj boje sie brac cokolwiek na alergie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 no własnie ..i czuje się dziwnie, nie śpię po nocach bo się boje i odbija mi !! CHOROBA ^^) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 a jakieś podobne leki na alergie ?? bo mam dość uciążliwą alergie .. wiosna mi doskwiera w postaci świądu oczy a jak zacznę je drapać to mam czerwone i nie mogę skończyć !! wyglądam później jakbym pila dwa dni..straszne to !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 29, 2013 no ja mialam tak samo - czulam sie jakos niespokojnie - wogole jakbym miala jakols ''faze'' hihi nie kontaktowalam tak jak trzeba - powiedzialam o tym lekarzowi i odrazu powiedziala ze dobrze ze przestalam je brac - poprostu moj organizm ich nie tolerowal ja bym na Twoim miejscu przestala je brac i zobaczyla czy przejdzie - ale jestem raczej pewna ze tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 29, 2013 ja bralam tabletki o nazwie allegra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 mam takie krople na oczy i tez guzik pomagają !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 29, 2013 mi tez te tab nie pomogly a na dodatek zaszkodzily :/ idz do lekarza moze przepisze Ci cos innego - ja mialam uporczywy kaszel alergiczny no i niestety musialam sie z nim meczyc :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldiialdii 0 Napisano Marzec 29, 2013 okres od marca do polowy maja to sajgon dla moich oczu i nie wiem jak mam sobie pomoc skoro nic nie pomaga.. odczulam się szczepionka już od września 2011 i nie wiem kiedy nastąpi poprawa? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach