Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkgggggggaaaaa

Planowanie płci przy nieregularnych cyklach. Czy jest możliwe?

Polecane posty

j.w Proszę o odpowiedzi.

Gość zacznijmy od tego
że zaplanowanie płci jest w ogóle niemożliwe...Jesli ktoś chce mieć syna i akurat syn się rodzi to czysty przypadek. Płeć dziecka zależy od mężczyzny!!!

Gość głupoty to są !!!!
ja miałam co 28 dni cykle monitoring potwierdzał owulacje w 14 dc i dupa z planowania plci wg chinskiego kalendarza miała być dziewczynka stosunek już był 3 dni po okresie czyli w 8-10dc ale przed owulacją zaszłam bez problemu nawet na początku obżerałam się słodyczami - jak na dziewczynkę USG- chłopak :D

Gość nie jest mozliwe
A pozatym plci nie da sie zaplanowac o tym decyduja plemniki aha i nieregularne cykle raczej nie wroza nic dobrego przy staraniach wiec nie planuj plci tylko sie modl by zajsc w ciaze....

jedni piszą że głupoty inni że się sprawdziło. Sama nie wiem. Chciałabym chociaż spróbować:) Ale jak to obliczyć przy takich rozszalałych cyklach ! :)

Szansa, że urodzi się dziecko o wybranej przez Ciebie płci, wynosi 50% niezależnie od finezji i stopnia skomplikowania systemu pukania. Może zaadoptuj? Przy adopcji możesz przebierać.

Przy pierwszym dziecku zaszłam w pierwszym miesiacu starań. Sama byłam w szoku myślałam że to potrwa o wiele dłużęj, a zaskoczyło za pierwszym razem po odstawieniu prezerwatywy :)

Gość autorko ja przy dlugich
Nie regularnych cyklach nie moglam zajsc dlugo w ciaze okazalo sie ze mam peoblemy z owulacja i hormonami.....a co do plci jak ktos napisal ciesz sie zeby wogole udalo ci sie zajsc w ciaze

Oczywiscie że się cieszę i mam nadzieję żę przy drugim razie też pójdzie tak szybko :) A chciałabym chociaz pobawić się w obliczanie. ale czy to coś da przy takich cyklach ?

Ja mialam bardzo nieregularne cykle celowalismy w chlopca -po 14dniu cyklu i tak przez 4 mce sie nie udawalo a jeden miesiac mowimy koniec liczenia odpuszczamy i ciaza byla odrazu tyle ze bedzie druga dziewczynka! I tak sie bardzo cieszymy choc moze jeszcze trzeci raz sprobujemy bo chcemy synka choc oczywiscie trzecia corke tez bedziemy bardzo kochac:-D