Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luisss

Dlaczego kobiety gardzą prawiczkami ?

Polecane posty

Gość luisss

Brzydzą się nami i naśmiewają ?

Gość z tymi prawiczkami to jakis
total zjazd głupoty moje wszystkie kumpele i te z roboty i te z dawnych czasów oczywiscie te wolne moze w myslach by sie zasmiały ale zadna by nie odrzuciła bylebys kolego DOBRZE pod KOPUŁA miał a ie to ile bab masz na swym koncie

Gość z tymi prawiczkami to jakis
jak masz za duzo na swym koncie to raczej gorzej niz lepiej bo kazda zdrowo myslaca woli laika nauczyc niz liczyc ze kurwiarz sie zmieni

Gość nie gardza
;)

Gość Cebulla :)
nie wysmiewają

Gość Nie gardzą
i nie brzydzą się. Zadna szanujacą sie dziewczyna nie bedzie smiala się z prawiczka.

Gość jesli chlopak
jest normalny, zdrowy psychicznie i jest prawiczkiem to jest na wage zlota ;) jesli jest zakompleksiony, pretensjonalny, wycofany to wzbudza niechec

Śmiać mi się chce jak czytam te głupoty napisane powyżej. Jak przyjdzie co do czego to kobieta (nawet dziewica) i tak wybierze takiego kurwiarza, który jest chyba spełnieniem jej marzeń. Niejednokrotnie przekonałem się o tym na własnej skórze, ale najlepszym przykładem jest taka jedna dziewica co wstydziła się nawet mi siąść na kolanach bo kojarzyło jej się to z seksem poznała mojego znajomego i po tygodniu znajomości dawała mu dupy w krzakach. Jak tylko zerwał jej „gwint" zaczęła się ze mnie naśmiewać, docinać mi i traktować mnie jak śmiecia. Ostatnio zmajstrował jej dzieciaka i na tym jego rola się skończyła, a ona teraz szuka jelenia co wychowa jej bachora.

Gość Prezydent Cafe
Widzę ostatnimi czasamy na cafe przewagę rozsądku i inteligencji nad głupotą i ignorancją. Bardzo mi sie to podoba :)