Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faffsere

Powiedziałam rodzicom!!!

Polecane posty

Gość faffsere

Moi rodzice podzielili niesprawiedliwie majątek. Brat - dyrektor w szkole Siostra - wyszła bogato za mąż Drugi brat - prowadzi własną firme I rodzice dali im wszystkim jakieś majątek, nieruchomości, domy, akcje. Im i im dzieciom. A mnie i moje dzieci olali. Teraz moi rodzice potrzebują pomocy żeby ich zawieść do szpitala czy coś tego typu a ja powiedziałam rodzeństwo żeby się od.. jebali ode mnie bo ja nie zmaierzam rodzicom zmieniać pieluch a moje dzieci(syn i córka też nie będą im pomagać). Ci którzy coś od nich dostali niech się rodzicami opiekują.

I bardzo dobrze! Jak cie wcześniej mieli w dupie, to ty teraz ich miej, to że się zestarzeli to nie znaczy że musisz się nad nimi litować, grunt żebyś sobie z tym dała radę, trzymaj swoje sumienie i nie daj sobie wejść na głowę, wiem coś o tym. Tak trzymaj.

Gość faffsere
Bracia się na rodziców wypięli(odwiedzają ich tylko wtedy jak mają dostać jakieś pościele, ubrania, telewizory itp albo potrzebują by rodzice poręczyli im kredyt). Siostra siłą rzeczy ma rodziców blisko siebie, ja też mam rodziców bardzo blisko ale ich nie odwiedzam bo nie ma sensu. Moi rodzice powiedzieli mi że ja jestem dziadówa, moje dzieci pracują jak robole w fabryce to nie będą w nas inwestować a tam ci jakoś wyszli na swoje. Brat jest właścicielem firmy dlatego bo pomogli mu teściowie, drugi brat dzięki żonie(która jest na stanowisku jest dyrektorem) a siostra bogato wyszła za mąż dlatego w te dzieci i ich dzieci należy inwestować. Tylko dlatego że ja prowadzę warzywniak a moje dzieci pracują w fabryce to dla niech jesteśmy gorsi.

Gość faffsere
Od dziecka traktowali mnie inaczej. Ciągle byłam ta zła i zła a rodzeństwo tylko śmiało się ale ta Jola głupia. Tak sobie opowiadali. Ostatnio pożyczyłam od rodzeństwo po 15 tysięcy, po tym jak dowiedziałam się że rodzice przepisali wszystko na nich. Oznajmiłam że nie mam zamiaru im tego oddawać. Bratowa do mnie przyszła z awanturą że jestem złodziejką i wyrodną córką (wyobrażacie sobie że oni nawet zięciowi i synowym coś zapisali!). Bratowa dostała ode mnie w twarz.