Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giqetjqgjg

Facebook naprawdę dołuje

Polecane posty

Gość giqetjqgjg

siedze przed komputerem w kompletnie nieseksownej piżamie, obżarta bo piekłam i oczywiście nie mogłam się oprzeć wylizaniu wszystkich misek, włosy ostatni raz myłam we wtorek wieczorem, czuje się gruba i wstrętna i wchodze na facebooka a tutaj koleżanki i znajome dodają zdjecia gdzie są wymalowane, zrobione, piękne, w dodatku jedna schudła, ja pierdole, chyba wpadne w depresje przed tym kompem.

Gość karola1313
to może na początek umyj włosy, nie wiem jak tak można chodzić w brudnych włosach

Gość True Teń
Może czas najwyższy by się za siebie wziąć? Chcesz zawsze wzdychać do kompa? Czy nie czułabyś się 100 razy lepiej dbając o siebie / będąc zadbaną?

Gość a jjaaaaa
Wyglądam w tej chwili tak samo jak Ty . Tez dziś wylizalam wszystkie miski , narobilam sie jak osiol . Oczywiście teraz już po kąpieli więc jest ok. Ale fakt , nic tak nie doluje jak kobieta zrobiona na bostwo

Gość ja.cie.krece
Faceta se znajdź :P

Gość agniesia13666
ale musisz śmierdzieć...

Gość giqetjqgjg
ale ja na co dzień naprawde jestem zadbana :) włosy rzadko kiedy mam dwudniowe, zazwyczaj myje codziennie ale mam takiego lenia teraz, nigdzie nie wychodze. Paznokcie obdrapane z lakieru ale stwierdziłam, ze i tak malować na nowo jeszcze nie bede, bo jutro znowu cały dzien w garach

Gość giqetjqgjg
mam faceta ;) dobrze, ze mnie teraz nie widzi :) i nie śmierdze, bo sie kąpałam :) tylko włosów mi sie nie chciało myć

Ja tez padam na twarzoczaszke.Dzieciory przylazly bladem switem do naszej sypalni.Caly dzien dawaly w doope.Roboty w cholere.Nawet nie chce mi sie umyc pomalowanego farbkami stolu.Ostatnie ciasto sie piecze.Mieso na meat pie bulgocze.Ojjj to byl dlugi dzien i znow bedzie krotka noc.Pije sobie piwko,oleeewam,umyje sie rano.DZIS DZIEN SMRODA!!!!!!! :D

Gość giqetjqgjg
gdyby tylko mi się tak chciało, jak mi się nie chce :) ups... ale wpadka. Właśnie zalogowałam się na fb mojego chłopaka, wiem, wiem, nieładnie tak ale kusi, że znam jego hasło, i przez przypadek odebralam wiadomość której on chyba celowo nie odczytał. teraz się wyda... ;p

Gość giqetjqgjg
kochanka Franka szkoda wody skoro jutro znowu będziesz brudna :D

Eee tam,ta lala z fotki.Wszystkie tak wygladamy po " fotomontazu" komputerowym.Moja przyjaciolka zrobila sobie sesje......pieknie wyglada,tyle ze nie tak jak w realu. Ja uwazam sie za zadbana po swietach 3 kilosy chce zrzucic i tyle.A to ze czasem mi sie nie chce?? Mam do tego babskie prawo ;)

Gość barmanka kuchenna
Kochanienka, upieklas sobie ciasta, siedzisz na internecie w wygidnej pizamie, czym tu sie stresowac? Nie moglabys byc w bardziej komfortowej sytuacji zyciowej ;) A ze ktos tam sie umalowal, no to co, Ty tez pewnie czasem sie malujesz, to, ze ktos ma wymalowana facjate nie znaczy, ze jest szczesliwszy :)

Gość agniesia13666
facebook chyba w ogóle wyzwala w ludziach negatywne uczucia

Giq.... Masz racje,poco sie ladowac w dodatkowe koszta,wody i gazu,jak tak fajnie sobie czasem smrodkiem zajechac :D dzis rano bylo generalne szorowanie wiec odpuszczam.Od smrodku jeszcze nikt nie umarl a w szczegolnosci maz.Dzieci i tak kochaja mnie za czekoladowe kroliczki i nadziewane jajka :)

Gość giqetjqgjg
Macie racje dziewczyny, od razu mi lepiej ze świadomością, że nie jestem jedyna niewyjściowo dziś wyglądająca :D

ja pierdolę, ale wy głupie jesteście, że same na własne życzenie się zaprzęgacie w kierat. a kto wam każe robić jak niewolnice górę żarcia na głupie dwa dni, którą i tak się wyrzuci, bo nikt nie jest w stanie tego przejeść? chyba bym musiała na łeb upaść, żeby się zaharowywać z tak debilnego powodu.

Gość giqetjqgjg
kochanka, uczę się na kosmetycznym kierunku i ostatnio miałyśmy na dermatologii, że naprawdę częste mycie skraca życie :D niszczymy płaszcz ochronny skóry, podmyć się ok, ale szorować powinniśmy się rzadko

Gość giqetjqgjg
czarna zła dziewczynka ale ja to lubię :) i nikt u mnie jedzenia nie wyrzuca

Gość agniesia13666
polska kobita po to żyje żeby się dawać wszystkim chujać, dymać i doić...

Gość agniesia13666
mężowie ich pokalali, żeby mogły dzeiciaczki wysrać przez pokalane poczęcie, dlatego przez resztę życia muszą się poświęcać, żeby im wybaczono , że żyją a jak podłoga umyta i wszystko zrobione, kalacz bardziej przychylnym okiem patrzy...

Czarna,a kto ci powiedzial ze sie zaharowywowuwejemy ;) ? Pewnie ze latwiej,szybciej i taniej kupic wszystko,ale 2razy w roku dopada mnie taka ochota poeksperymentowania w kuchni.Wszyscy sie modla zeby ciasto mi wyszlo,bo beda musieli jesc :D Raczej do kitchen princes nie naleze,ale fajnie czasem postarac sie dla rodziny i miec satysfakcje jak beda smakowaly im moje wypieki,sztuk 2

Gość giqetjqgjg
kochanka Franka a co piekłaś?

Giq..... Dzieki za info,od dzis wanna raz w tygodniu,w piatek,tak jak bylo u moich sasiadow ponad 20 lat temu :) od dzis dzien smroda wprowadzam do mojego zyciowego repertuaru ! Dzieki,stokrotne dzieki

Gość agniesia13666
a co męzowie zrobili? podnieśli nogi, żebyście mogły dobrze zmyć polskie pokalane baby?

Makowca na kruchym,bo drozdzowego nie umiem.Suchy jak piepsz,ale dobry! Tesciowa poradzila zalac go wodka,jednak stwierdzilysmy ze zalejemy sie same :D i ciasto z jablkami.....ciagle w szabasniku.Bedzie meat pie,wlasnie wrocilismy z Australii,tam jedlismy codziennie

Gość stillo20
ciekawe jak wygladaja te kolezanki gdy sa w pizamie i bez makijazu. nie ma co ukrywac make up poprawia wyglad.