Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa smutna

Dwie dziewczyny w autobusie spojrzaly na mnie i zaczely sie ze mnie smiac..:(

Polecane posty

Gość Czlowiek ISTOTA MARNA
Los każdego ciała jest taki sam. Czy stary czy młody, gruby, chudy, brzydki czy piękny, sprawny czy niepełnosprawny zostawi swoją powłokę cielesną w ziemi. Sztuką jest się do ciała nie przywiązywać i nie podporządkowywać mu całego swojego życia. Trzeba tez zauważyć ze to nasze społeczeństwo sobie wbija do głowy te pierdoły, robi się chore zarażają tym pięknem powierzchownym w telewizji gazetkach i nic więcej. Społeczeństwo się wypacza. Teraz już prawie nikt nie myśli o rodzinie o uczuciach tylko jak ja wyglądam i czy wyrwę coś w ta sobotę na dyskotece... Żałosne i nic więcej.

Gość ja Ci powiem, ze mialem taka s
W 2 slowie poprzedniego postu mialo byc "te ksiazki".

Gość pisze do Was z labradora
ja powiem inaczej - jesteś zayebisty chłopie. nie wierzę byś nie miał dziewczyny . ile masz lat?

Gość krwiawiace SERCEw CiszySamotne
Witaj, Wiem, co przeżywasz. Naprawdę. Też przez to przeszłam. Nabawiłam się różnych chorób psychologicznych. Też nie chce podchodzić do ludzi, zamykam się w sobie bojąc się, że znów ktoś mnie skrzywdzi. Moja rada dla Ciebie - poszukaj psychologa - on naprawdę może Ci pomóc, blizny bliznami, ale Twój problem to nie same blizny, ale bestialstwo ludzi, bo inaczej tego nazwać nie mogę - to ci ludzie sprawili, że tak o sobie myślisz. Nie są warci Twoich łez. Możesz też udać się do dermatologa. Może doradzi Ci jak chociaż trochę ukryć te blizny. Też mam czasem myśli depresyjne - wtedy chcę zrobić sobie krzywdę, ale myślę o najbliższych i mówię sobie, że kiedyś to cierpienie minie. Jesteś wrażliwą, wartościową osobą. Środowisko Cię skrzywdziło, masz krwawiące rany, które ktoś musi opatrzyć. Módl się do Boga, żeby postawił na Twojej drodze ludzi, którzy będą dla Ciebie wsparciem.

Gość BOG wie co robi
Witaj, Popatrz na to inaczej. Skoro masz te blizny to dlatego, że Bóg zna Ciebie i poprzez te blizny chciał Cię uchronić przed czymś kimś. Skoro masz te blizny Bóg chce byś patrzyła sercem nie oczyma. Postaraj się znaleźć odpowiedź na pytanie (TY wiesz jaka jesteś ja Ciebie nie znam znam siebie) CO BÓG DZIĘKI TYM BLIZNOM (NIE PRZEZ BLIZNY) CHCE POKAZAĆ, CO CHCE Ci DAĆ

Gość ludzie wartosciowi to droga
Przyjzyj sie ludziom, ktorzy stanowia dla Ciebie wzorzec i autorytet - czy sa oni piekni na twarzy czy duchowo. Czy wszysycy, ktorych kochasz, ktorzy Ci imponuja, sa wysocy, przystojni i "gladcy" czy pociaga Cie w nich ich piekno wewnetrzne. Ludzie wartosciowi,dobrzy nie oceniaja czlowieka po jego okladce,powloce...taka prawda

Gość ludzie wartosciowi to droga
LUDZIE Bardzo ZAKOMPLEKSIENI nie sa w stanie byc z kims kto ma WADY,poniewaz sami siebie NIE AKCEPTUJA ,sa za slabi ...tak to dziala.

Wazne jest jednak to by u psychologa nie walczyc z tym jacy sa ludzie, bo bysmy byli skazani na kleske, najwazniejsza jest zmiana przekonan o sobie samym.

Gość Znaki do szczecia
ludzie naprawde nie rozumieja tej tragedi dziewczyny niestety,ale czlowiek intaligentny madry chodz troche jest w stanie zrozumiec,nigdy nie zrozumie tego w 100% to tylko wie osoba ktora to przezywa ktora to dotknelo,bo niektorzy sobie mysla e tam blizna po pryszczach,myslac sobie moze to 3 blizenki ,ale niestety jak ma sie duzo blizn na twarzy to ciezko zyc z tym ,ciezko tej osobie,bo ludzie sa PODLI,zlosliwi ,zawistni.. niestety

Gość a ja powiem wam jeszce inaczej
ale to topic dziewczyny z blizną a my juz go zaśmieciliśmy :/ Powracjąc do tematu autorki .... Autorko! Trzymam za Cb kciuki. Dasz radę zobaczysz :D Ja daję ty też dasz :) Przeżyjemy te swoj życie jak najlepiej a jak dedniemy i tak lepiej bez pomnika bo na pomniki tylko gołębie srają :D Exhegi Monumetum czy jakoś tak - zostawiam dla prawdziwych talentów :)

Gość tez cierpie z tego powodu..
rany jak ja Cie rozumiem...mam dokladnie tak samo, oprocz tego ciagle wychodza mi syfy mimo ze mam juz 23 lata czasami sobie mysle jakie moje zycie byloby wspaniale gdyby nie to ciagle musze nakladac tony tapety, jak jest ostre swiatlo to chowam glowe w dol i nie patrze nikomu w oczy, czuje sie jak smiec. Z domu praktycznie w ogole nie wychodze, dobrze sie czuje tylko jak jest ciemno, oddalilam sie od znajomych, juz mi prawie nikt nie zostal. Najlepiej sie czuje sama w swoim pokoju. Tez mam marzenia chcialabym kiedys byc kochana, zalozyc rodzine ale nie potrafie. Odrzucam kazdego kto sie zblizy bo wstydze sie swojej twarzy. I tez czesto miewam takie glupie mysli, mam wrazenie ze juz mnie nic dobrego nie czeka

Gość podlosc ludzka..
Są ludzie, którzy śmieją się ze wszystkiego co kojarzy im się z cudzym cierpieniem. Więc spróbuj nie rzutować na wszystkich zachowania paru niedorozwojów. Ja rozumiem, że po czymś takim stres i niepewność mogą osiągnąć granicę przy której ciężko o zachowanie spokoju ale zrób coś dla mnie i nie przejmuj się poyebami Ponadto tak sobie myślę, że z powodu tych "żartów" wyolbrzymiasz znaczenie tych blizn

Gość Dostrzec znakiZyciaDOszczecia
Kochanie głowa do góry Rozumiem Twój problem. Sama mam całą dłoń w bliznach, ba, to nie są blizny, to jest po prostu inna, sztuczna skóra po usunięciu znamienia. Cała inna dłoń, nie jakieś małe blizny. Właściwie wygląda trochę jak z horroru I całe udo po przeszczepie. Dzieciństwo miałam przechlapane, okres dojrzewania też, depresja, anoreksja, bulimia przez to, odizolowanie i inne bzdury. Wszystko z tego, że byłam za słaba psychicznie. Zawsze bałam się wychodzić do ludzi mimo, że dłoni na pierwszy rzut oka nie widać tak jak twarzy i mimo, że jestem naprawdę atrakcyjną dziewczyną i powodzenie miałam zawsze, to nie pozwoliłam innym siebie poznać. Teraz, gdy trochę podrosłam (20 lat) nastawienie zupełnie mi się zmienia. Jesteś piękna w środku Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy. Uwierz w siebie, uwierz w to, że jesteś wyjątkowa. Jesteś inna, nie jesteś taka sama jak cała reszta. Wyróżniasz się czymś, to jest piękne. Widocznie tak musiało być Ludzie, którzy tego nie doświadczyli nigdy tego nie zrozumieją, tylko Ty wiesz, jaki ciężar nosisz. To niby tylko wygląd, ale w dzisiejszych czasach tak ważny... Nie przejmuj się słowami bądź reakcją innych - nikt za Ciebie tego życia nie przeżyje. Spraw, żeby było cudowne bez względu na innych. Uwierz w siebie i miłość Mi to pomogło uwierzyć bardziej w Boga - widocznie nie bez powodu chciał, żebym to akurat ja była taka, a nie inna. Głowa do góry słońce. Masz okazję by żyć - masz tak wiele.

Znaki do szczescia Oczywiscie masz racje, ale nie wydaje mi sie odpowiednie dzielenie empatii na procenty, to oczywiste, ze nie zrozumiesz w pelni drugiej osoby, bo ma inne przekonania, wspomnienia m5sli. Ale zeby pomoc kogos nie musisz tej osoby rozumiec w 100 %, bo tak przeciez i tak sie nie da.

Faktycznie nie mamy latwych czasow, ja tam mam nadal mase kompleksow, teraz moim celem jest znalezc dziewczyne. ;)

A dziękować dla Labradorki za dobre słowo :)) Niestety nie mam kobietki bo lipa z kasą. 29 wiosenek mam i nie mam pracy ...To nie tak ze nie chcę ale że nie mogę zlaeźc. Wyksztalenie mnie skreśla a choć chodzę do szkoły to jesio dłga droga prze de mna :) Także żyje sobie w bidocie i czekam na dzień aż się od tego wyzwolę i zacznę pomagać innym tym co przechodzą inne dolegliwości życiowe :) Taki mam cel. Pomagać,,,Ale póki co.. Nie pomogę bliźniemu aż sam nie wyjdę z czanrnej d upy :D Przykre to ale prawdziwe...Kością się jeden nie pożywi a co dopiero dwoje :D..Aż tak źle nie jest ale to taka metafora ^^. Mimo to...Cóż...Bida , bida i jesio raz bida :*

Zrobilo sie pozno, pora spac. Wpadne tu moze jutro. Caluje Cie autorko i mocno trzymam kciuki za Ciebie :)

Gość Dostrzec znakiZyciaDOszczecia
w kazdym czlowieku jesz czastka Boga ,jesli wysmiewa osoby to jakby smial sie z BOga...a zycie zweryfikuje i przyjdzie czas ,ze zaplacze w zyciu gorzko ..jak ta osoba ktorej dokuczyl DOBRO WRACA Zlo rowniez wraca,predzej czy pozniej ,czy sie to komus podoba czy nie :)

Gość ehhhh zycie zaskakuje
Moja znajoma na blizny po tradziuku na twarzy no i co? jest mila ,dobra osoba wrazliwa bardzo kochana i ma bardzo przystojnego fajnego faceta :)

i ten jej maz jest bardzo za nia i bardzo zazdrosny o nia :)

Do krwawiace serce w ciszy samote - całkowicie sie z Tb zgadzam. Ta biedna duszyczka nie cierpi z powodu przeszłości ale teraźniejszości przez głupotę ludzką i znieczulicę na cierpienie. Dla mnie nie jest nic dziwnego że świat jest podły. Spojrzeć chociaż na to co dzieje się w Korei Płn z reżimem tego..tego tamtego. Nieważne.... Ważne jest to żeby ten świat odmienić na lepsze. Bo to co jest można wytykać a i tak pozostanie paskudne. Ale tylko przeciwieństwa łączą się w coś idealnego. Ognia ogniem nie zagasisz a wody wodą nie wysuszysz... Pewnego dzionka. Musi o prostu narodzić się taka osoba co pokaże ludziom drogę swoim przykładem. Od narodzin. Być może kiedy świat to zobaczy będą za nim podążać. Kto wie.. Może uda się mu to co nie wyszło Jezusowi ? Ale to nie jego wina. Chciał jak najlepiej i kocha nas :) To człowiek jest podły. Powatzram - człowiek. Jesteśmy wyhowani w czasach gdzie to co dobre jest przypałem a co złe dumą. A przykladów akich można się nawet dosuzkać w wymowie. Ten co mówi " Idę coś zeżreć lub wpier dolić" nie powie " Idę coś zjeść" - poniważ w jego towarzystie uważane jest to za obciach. Więc lepiej być be zkultury żeby innym się upodobać :) Biedna autorka :c Naprawdę współczuję

Ona bardzo mi sie podoba ma ladne cialo zgrabna ,fajny zgrabny jedrny tylek ,seksi nogi :) Fajna laska z niej :)

Gość ludzie niszcza ludzi..
i najzabaniejsze ze nikt nic z tym nie zrobi z ludzka podloscia,znieczulica,niezrozumieniem cierpienia drugiej osoby..

Gość pisze do Was z labradora
29 ojej :-D a juz sie balam ze jakies 17 bo tak mlodo wygladasz.i duchem mlody. jestes. a temat to chyba prowo.dzisiaj nikt sie z bizn nie smieje blizny sa sexy. Najlepsze sa blizny na brwi i policzku. Gwiazdy placa miliony za operacje plastyczne nadania blizn

Gość samotna w swietaWilekanocne
kiedys bylam z kolezanka w dyskotece a ona na taka jedn adziewczyne mowi "ee co ona ma na twarzy ble" ...a sama nie jest idealna..juz jej chcialam powiediec spojrz na siebie ,bo sama idealna to ty nie jestes..

Gość malolaty jakies glupie
te dziewczyny co wysmiewaly cie to jakies malolaty ,nie wiedzace nic o zyciu ...

Gość marysia.......
Nie przejmuj się dziewczyno, takie jak te to tylko chcą poprawić swoje samopoczuciem dokuczaniem komuś. Pracuje w szkole i nienawidzę tego wśród dzieciaków i młodzieży, byle dokopać komuś, pokazać drugiemu jestes gorszy, masz krzywe nogi, wieki nos, uszy, jesteś gruby. Dzięki temu leczą swoje kompleksy, ze ja tego nie mam czyli jestem super. To, ze wyglądały ładnie to nie znaczy że nie mają jakis swoich brakó np rozstepow, krzywych nog, czy chociazby gupoty. Nie mozesz za dużo o takich osobach myslec. Nie wiem ile masz lat, ale za kilka, klikanascie lat jak bedziesz starsza cos takiego Ci sie nie przytrafi, bo ludzie dorośli nie patrza tylko na wyglad (chociaz moze nie wszyscy dorastajją). Pomyśl sobie tez, ze te panny za 15-20 lat bedą przezywac traumę, byłam taka cudowna, a tu zmarszczki, cellulitis, itp..... Głowa do góry i WESOŁYCH ŚWIĄT :):):):)

Gość kazdego to czeka
przeciez te dziewcyn nie zdaja sobie sprawy ,ze za 5 lat lub 10 lat juz nie beda tak wygladaly dobrze:) zobaczcie na Miss 5 lat pozniej :) lub 10 lat pozniej jak brzydna to jets naturalne zjawisko kazdego to czeka :)

Gość proznosc...
prozne dziewczyny to byly nie zanjace zycia ,nie dostaly od zycia po tylku..

ooo mój ulubiony topic wrócil :) Taaa nie pzrejmuj się kochana :) bedzie dobrze :D my cie tutaj wspieramy :)