Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa smutna

Dwie dziewczyny w autobusie spojrzaly na mnie i zaczely sie ze mnie smiac..:(

Polecane posty

Gość kobietkaa smutna

Jechalam autobusem ,na przystanku wsiadly dwie dziewczyny siadly obok mnie spojrzaly sie na mnie i jedna na druga i jedna do drugiej mowi" ble" i w smiech...:( :( ..bardzo przykro mi sie zrobilo :( to pewnie dlatego ze mam blizny na twarzy:( probowalam je usunac jednak nic nie pomoglo :( przez takie sytuacje odechciewa mi sie zyc..:(

Gość Daj spokój
Przejmujesz się jakimiś dziwkami ojebanymi z mózgu ? Przestań... Same pewnie jak zmyją tonę tapety to wyglądają jak zombi.Pamiętaj,że wygląd nie jest najważniejszy,liczy się to co masz w środku (może to banalne słowa,ale taka jest prawda) Trzymaj się 🌼

Gość asjkajsklaj
nie zwracaj na to uwagi!!! wygląd to nie wszystko:)

Gość kobietkaa smutna
ten drugi podpis to nie moj.ktos sie podszyl pode mnie..

Gość kobietkaa smutna
one byly ladne i mysla ,ze sa lepsze :(

Gość ta w kreconych brzydka
trzeba blo wyciagnac scyzoryk i powiedziec ze zaraz same beda tak wygladac

Gość hix
nie znam sie na usuwaniu blizn potradzikowych, ale wierzyc mi sie nie chce ze medycyna estetyczna sobie nie moze z tym poradzic. bylas u chirurga plastycznego? co powiedzial?

Gość no poważnie
nie przejmuj się pustakami, które w parce komentują wszystko i wszystkich bo: 1. takie osobniki gustu za dobrego zazwyczaj nie mają, 2. same nie wiedzą co mówią (co ślinka przyniesie to poleci) 3. nie znasz nawet powodu "ble" i nie masz pewności czy o Tobie - z tego co piszesz wynika, że masz kompleks i być może trochę się doszukujesz 4. szkoda życia na przejmowanie się zdaniem obcych ludzi (a w tym wypadku to nawet nie jest zdanie, co nie :P) 5. 6. ...długo by wymieniać Pozdrawiam

Gość ja Ci powiem, ze mialem taka s
ytuacje, ze sobie jechalem autobusem i jakis koles i 2 dziewczyny sie ze mni smiali. Pewnie dlatego, ze jestem gruby. Zastanawiale sie nad tym czy zareagowac, tego chlkpaczka bym roz2alil, al3 stwierdzilem, ze nie ma sensu przejmowac sie idiotami. Tobie radze to samo, kretnow nigdy nie zabraknie na tym swiecie. Pozdrowienia :) Ps: sorki za bledy, ale pisze z tabletu i nie chce mi sie poprawiac.

Gość kobietkaa smutnawiem
wiem ze to "ble" bylo o mnie bo powiedziala to zaraz jak sie na mnie spojrzala :(

I co z tego, ze myslaly o Tobie ? Na prawde chcesz sie przejmowac zdaniem barachla?

ej nie przejmuj sie blizny mozna albo idealnie zatuszowac albo nawet je zredukowa\pozbyć sie ich ; )

Gość kobietkaa smutna
ale to strasznie boli :( dlaczego ktos mna tak gardzi jak smieciem ,smieje sie ze mnie? nie znajac mnie?

Wyglad jest wazny, ale dla mnie takie "krolewny" to podludzki gatunek. Wyobraz sobie te 2 laski, kiedy sie z Ciebie smialy, a nastepnie zmien w wyobrazni je w karaluchy, zmien ich glos na odglosy myszki miki. Prosta technika, ale bardzo skuteczna

Te laski, jak sama zauwazylas, nie znaja Cie, nie smieja z Ciebie sie, a z Twojego wygladu. Odtwarzasz te sytuacje caly czas w umysle, dlatego boli. Prosta i stara technika jest wziecie sie za cos. Idz nanzakupy, obejrzyj jakis film, to pozwala na pewna kontrole nad mozgiem. :)

Gość PRAWDA ZYCIA
Przeciez one nie wiedza co za dzien za rok ich spotka... w zyciu nigdy czlowiek nic nie przewidzi taki nas secret te zycie zgotowalo:) zeby czasami ludzie otrzesli sie :) a te dwie laski za 5 lat lub 10 lat pozniej nie beda juz takie ladne :) albo za jakis czas moga miec problem ze skora lub jakis bardziej powazniejszy problem..wypadek,,,lub jakas choroba ich spotka... spojrzcie tylko na aktorki na MISS 5 lat pozniej .lub 10 lat pozniej ,zobazcie jak zbrzydly

Gość PRAWDA ZYCIA
i kazdy czlowiek ZBRZYDNIE Zestarzeje sie to jest naturalne

kobietkaa smutna moze Twoja postawa własnie ich do tego skłoniła, zauwazylam ze pewni sibie ludzie raczej nie maja takich sytuacji nawet jak piekni nie sa, od dzisiaj siedz wyprostowana i dumna iii smiej sie z reszty

Polecam ksiazke "przestan sie martwic i zacznij zyc", dla kazdego, zostala napisana dosc dawno temu, ale porady w niej zawarte sa skuteczne, a przede wszystkim banalnie proste.

Fieodora, pewnosc siebie to nie lazenie z zadartym nosem, a bycie soba. Czlowiek pewny siebie ma po prostu gdzies to, ze ktos sie smieje, niech sie smieje! Co z tego ? Uda2anie pewnosci sibie jest przejawem jej braku, budowania falszywego wizerunku wewn. I zwewn. Ps jescze raz sorki za bledy pisanie na tablecie w lozku nie jest wygodne :)

Gość kobietkaa smutna
:(Ale jak ja mam byc pewna siebie ,skoro czesto ludzie sie mi przygladaja..:( jak? :(

Ludzie pe2ni siebie maja gdzies kompleksy, nie skupiaja sie na nich. Nie opisze tutaj dokladnie czym jest pewnosc siebie i jak janzeobyc, bo kazdy jest inny autorko. Nie przeprowadze z Toba terapii nie znajac Cie ;). Moja rada - idz do psychologa. Jesli czujesz sie na silach to sie haw w autoterapie.

Jesli pytasz jak, to powiem, ze zmieniajac podejscie, ale na forum ciezko o tym gadac, przez tablet lapa mnie boli :p

ja Ci powiem, ze mialem taka s to faktycznie kazdy ma inaczej bo ja mam ogromne kopleksy ale jak ide ulica to nie słysze zadnych śmiechów bo wygladam na pewna siebie choc w glebie to tak do konca nie jest, chyba ze dobrze udaje

Gość kobietkaa smutna
powiedz ,porad cos jakies porady .,pomoz smutnej nieszczesliwej duszyce:( tym bardziej ze wiesz jak sie wtedy czlowiek czuje..:( podle,jak smiec..jak jakis odrzutek:(

Gość a ja powiem wam tak
że przykro mi się robi czytając takie topiki :c Wredność człowieka nie zna granic i rozuiem autorke. Aż się łza w oku zakręci. Każdy człowiek ma praow do zycia i bycia kochanym. Każdy chce być jak " inni". Chciaż naparwdę my " wszyscy " mamy źle , tym bardziej nie powinniśy wytykać bliźniemu. Ale mi żal autorki :c Przecież to nie jej wina że ma blizny. Moim zdaniem mimo wzytstko nie zpecą Cię one ale dają Ci urody. Jesteś wyjątkowa :) Wesołych Świąt aniołku :*

Gość do Fieodorowa
do FIEDODOROWA ,a moze ty nie masz wad od razu zauwazalnych ,tylko ukryte ?