Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaa smutna

Dwie dziewczyny w autobusie spojrzaly na mnie i zaczely sie ze mnie smiac..:(

Polecane posty

Gość Marta,23
to jakies puste kretynki...nie przejmuj sie takimi komentarzami. napewno masz oosby w otczeniu ktore cie lubią i takie na ktorych mozesz polegac...nigdy nie jest tak ,ze podobamy sie calemu swiatu. Wazne zeby podobac sie samemu sobie :) Powiem ci ze na przestrzeni kilkunastu lat szkolnych....moje najlepsze przyjanzie byly z osobami ktore maja jakis "defekt" (tradzik,otylosc,lysy z choroby,kulawy itp).Niedawno dopiero sobei z tego zdałam sprawę.:) I nigdy w zyciu nie zwrocilam uwagi na ich defekt! SERIO. Moja ciocia ma blizny po tradziku (i jej 3 ka doroslych dzieci tez). Ciocia jest wielkim spoelecznikiem i dziala w radzie miasta,jest abrdzo lubiana i szanowana,jej dzieci pokonczyly studia i tez obracają sie w prestizowych srodowiskach. Nie proadzisz nic na ten tradzik pewnie....ale za to masz napewno cos pieknego zarowno we wnetrzu,jak i zewnetrznie,cos czym mozesz eopatowac,cos na co masz wplyw...Fajne ciuchy,figura,zadbane,modne wlosy,piekny usmiech itp.Najepsza w klasie byla u nas Dziewczyna z tradzikiem,byla zawsze modnie ubrana,starannie uczesana,markwoe ciuchy...Wszsycy jej wszsytkeigo zazdroscili,byla lubiana, i nigd nigdy nie napomknął o jej pryszczach.:) Olej opinie obcych ludzi...wazne zebys ty lubiala swoje cialo i wyglad.Zaakceptuj go i wyeksponuj inne zalety.

Gość Tacy sa Polacy niestety :(
świat schodzi na psy i niech ten Kim dzong wszystko zakonczy niech pieredolnie rrakiete najlepiej w Polske

Gość Marta,23
na tradzik chyba nie ma sie wplywu...ciocia jest bogata,z dziecmi jezdzila po calej polsce po lekarzach ,zmachorch i innch szarlatanach...zadne cuda tego nie zatrzymaly...Mimo ze miala przekichany okres podstawowwki...to byla uparta,ambitna,pokonczyla studia...obraacala sie wokol zyczliwych ludzi...wyszla za maz za super faceta....jest przeszczesliwa i pomaga innym. Postaraj sie na prpzekor zaakceptowac swoją twarz i usmeichaj sie do swiata. Pomysl ze nie masz wozka iwalidzkiego,ze nie jestes sprawlizowana/ny...Ludzi odpcyahaja zakompleksione osoby,ciche,smutne,podatne na smutki..MOWIE CI glowa do gory i smiej sie do swiata....ciesz sie ze swoich zalet,rozwiajj sie... mozesz zjednac siebie wszystkich optymizmem,pogoda ducha i dobrym nastawieniem....WAZNE JEST BYC ZADBANYM,czystym,pachnacym,fajnie ubranym..a na niektore defekty nie ma sie wplywu i tego sie nei zmeini. (ja mam wielki nos i krzywe nogi ,ale nauczyczylam sie z tym zyc.):D NIKT NIE JEST IDEALNY!!!!!

Gość nastolatki sie nabijaja,
Bo zycia w ogole nie znaja

Gość prawdaa
dokladnie te dziewczyny zycia nie znaja nie dostaly po tylku od zycia..

Gość tak wlasnie
dokladnie

Gość czsto
Autorko Dobrze wiem co czujesz, ja za małolaty też miałam duży problem z trądzikiem, wstydziłam się wychodzić na dwór, nawet płakałam w domu, bo te krosty były często bardzo bolesne i duże i tak jak z ciebie, obcy ludzie śmiali się ze mnie. Już mam wyleczoną cerę i mieszkam w kraju w którym nie zwraca się tak strasznie uwagi, jak ktoś wygląda. W Polsce czułam się źle, bo non stop ktoś się śmiał z mojej cery i mi dokuczano.

Gość pogieło was ?????
próbowałaś usunąć te dziewczyny ? hm..nie dobrze :D

Gość to byly idiotki..
to jakie pindoliny byly frajerki,idiotki..

Gość samadona
Próbowałaś izotek?

Gość gość
a na mnie jakiś ćwok patrzył i się ze mnie śmiał , jak popatrzyłem na niego z zmarszczonymi brwiami to nie było mu do śmiechu.

Gość gość
Nie ma się czym przejmować