Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowani

podoba wam sie ten dom? co o nim sadzicie?

Polecane posty

Gość niezdecydowani

Zastanawiamy sie z mezem i coraz powazniej sklaniamy sie do kupna projektu http://www.mgprojekt.com.pl/benedykt. . Ma ktos z was ten domek? Chcielibysmy poogladac jak to wyglada na zywo,bylibysmy wdzieczni gdyby ktos nam pokazal lub poprostu zasugerowal co jest nie praktyczne lub odwrotnie itp. Z gory dziekujemy.

Gość taki jakis tam kolo
nic specjalnego... kolejny z setek takich domow

Gość sliczny ale
Mnie na taki nie stac,jak ktos ma kase to czemu nie.bardzo ladny.

Gość sliczny ale
Ooo ale on jest wielki. Chcecie w nim sami mieszkac?

Gość niezdecydowani
Nie sami ;) ja,maz i 3 dzieci. Moze kiedys jeszcze jedno dziecko,zobaczymy.

Gość niezdecydowani
Zastanawiamy sie czy praktyczny jest taki ogromny salon... moglby sie tu wypowiedziec wlasciciel takiego domku...

Gość J D D bybx
Piękny,wszystko super

Gość taki jakis tam kolo
dziecioroby zasrane:P wez sie do roboty lalunia bo mysle ze tylko maz zapierdala a ty najwiecej dyskutujesz i wiecznie pewnie jestes zmeczona bo wychowujesz trojke bahorow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taki jakis tam kolo
jeszcze czwarte chceeeeeeee haha

Gość Ja ci podpowiem coś...
Podnieś piętro. ?Takie zmiany możesz zastosować w projekcie. Na poddaszu dużo miejsca ucieka pod skosami .

Z doswiadczenia wiem,ze za duzy salon ciezko fajnie zagospodarowac i zrobic z niego przytulne miejsce. Moj salon byl wielki,nie lubialam go,nie spedzalam w nim czasu.Dlatego sprzedalismy dom.

taki jakis tam kolo A Ciebie co boli? Ja też mam trójkę i pracuję od zawsze, więc nie pieprz głupot.

Gość niezdecydowani
Taki jakis tam kolo- skad w Tobie tyle jadu? Nie przyszlam tu sie spowiadac z swojej ani meza pracy tylko zapytac o opinie dot domu...czytaj ze zrozumieniem. Jezeli tak Cie to interesuje to nie,nie jestem zmeczona opieka nad DZIECMI, gdybym byla poszukalabym opiekunki,poko co swietnie radze sobie sama.

Gość niezdecydowani
No wlasnie,ten salon...;/ kurcze chcielibysmy na zywo go zobaczyc. Mamy taka wizjeaby na srodek dac wielki stol na 16 osob, po bokach jakies wielkie kwiaty a w tym 'zakamarku' kominek,tv na scianie i komplet wypoczynkowy... ale tak jak mowilam ciezko to sobie wyobrazic patrzac na projekt,co innego widziec na zywo. Ps. Jestesmy w stanie dojechac w kazde miejsce w pl jezeliby ktos tylko mogl nam pokazac ten salon.

Gość taki jakis tam kolo
aaaaaaaaa stad ze znam takie Panie ktore siedza i pierdola bez sensu i maja wymagania a zadna do pracy sie nie wezmieeeeeeeee ps. jeszcze napisz jak to fajnie wszystkiego dorobic sie wlasnymi rekami buhahah

Gość 20 30 40
kolo się podłamał, bo sam nawet jednego dziecka by był w stanie utrzymać a co tu mówić żonę z czworgiem :D i musiał spuścić ciśnienie na kafe

Gość bardzo ladny
Ale bedziesz miala duuuuzo sprzatania

Gość 20 30 40
*by nie był w stanie

Gość taki jakis tam kolo
na marginesie... cos potrafisz procz zmieniania pampersow gotowania pomidorowej i mowienia jaka to jestem super?

,,ps. jeszcze napisz jak to fajnie wszystkiego dorobic sie wlasnymi rekami buhahah" Nie było fajnie i lekko, ale warto było.

Gość niezdecydowani
Taki jakis tam kolo- wspolczuje Ci,ze trafiales na takie kobiety. U mnie akurat sytuacja wyglada inaczej bo ja sobie siedze w domu a ludzie pracuja na mnie, wiadomo mam mnostwo papierkowej roboty ale robie to w domu wiec nic nie stoi na przeszkodzie abym miala wiecej dzieci.... jednak nie o tym chcialam tutaj porozmawiac...

niezdecydowani ile ten salon ma metrow 2? Wiesz,czasem,maly zakret,zalamanie moze duzo zmienic i nie bedzie tak glucho jak u mnie. Poza tym,czy stol na 16 osob jest konieczny?? bo u mnie wielki stoj nie zdal egzaminu. Suma sumarum,dom byl za duzy.Mamy 2 dzieci.Kazde w swojej sypialni,nasza sypialnia,2 lazienki + 2 pietro z sypalnia,strychem i tarasem.

taki jakis tam kolo ale Cie zazdrosc zzera, nie kazdemu sie uklada w zyciu jak chce, ale czy to od razu powod do zawisci ? Jad to ci uszami wychodzi juz Do autorki : Mi sie bardzo podoba :) zresztą, chyba na kazdym robi wrażenie taki dom, a bedą jechać jak ta wyzej z wiadomych powodow.

Gość taki jakis tam kolo
nie podlamalem sie tylko mowie o swojej autopsji... utzymalbym tuzin dzieci ale jak widze larwe na wlosciach to mnie trafiaaaaaaaaaa wybieramy dommm... slodko... on zapierdala a larwa siedzi i plodziiiiiii:D superrrrrrrrrr i jeszcze mowi ze jest wiecznie zmeczona ps. dom przecietny i nic specjalnego... w 2013roku to juz standard i to opozniony

Gość niezdecydowani
Ps. Jezeli Tobie jest zle a moge tak sadzic po Twoich wypowiedziach bo az raza po oczach to nic nie stoi na przeszkodzie abys i Ty wymyslil sobie SKUTECZNY plan na zycie.niestety kazdy jest kowalem swego losu.

Gość taki jakis tam kolo
skoro tak jest jak mowisz to ok ale juz myslalem ze kolejny nygus tu sie sumituje:)

Gość niezdecydowani
Kochanka Franka- wlasnie ten salon jest dosc ciekawy patrzac na rzuty bo niby to jest calosc a niby 2 pomieszczenia. Ten duzy stol to akurat w naszym przypadku bedzie dobrym rozwiazaniem bo mamy wielka rodzine i nieraz nie ma gdzie usiasc a tu zawsze mozna cos dostawic,zreszta czesto mamy 'zebrania' z pracy zarowno mojej jak i meza i nierzadko sa organizowane w lokalach, a tak to smialo mogliby przychodzic do nas.

Gość wlaz kot na plot
Bardzo ladny.moja kuzynka ma podobny:-) robi wrazenie

niezdecydowani OK !! mam wrazenie ze ci sie podoba.I mnie juz tez,po tym jak napisalas ze niby jedno pomiesczenie a jednak z sylabka oddzielnia. Na dobranoc powiem ci tak.jak masz czas,pieniadze i nerwa do dzieci,to dla mnie mozesz ich miec nawet 10 ;) Ja jednak nie zdobede sie na takie poswiecenie :D Zostalo by mi 8 to go!!! czyli do emerytury :D Tak powaznie.W kazdym temacie znajdziesz jakas sraczke ktorej w zyciu nie wyszlo,nawet zawiazenie sznurowek.Nawet jak bedziesz kupowala kielbase dla psa to i tak ci sie dostanie :D