Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardzina

faceci którzy remontuja moje mieszkanie powiedzieli żeby im dopłacić

Polecane posty

Gość mardzina
chcą 400 zł dopłaty

Gość buhajowy wizgun
co innego podrównanie 2-3 cm a co innego robienie wylewki w całym mieszkaniu na nowo, sam bym podrównał te kilka centymetrów dla samej wygody kładzenia płytek, a jakbym trafił na taką cwaniarę jak wy to nawet bym się nie zastanawiał tylko wziął graty i poszedł, a jak przyjdzie następny fachowiec to się zastanowi dlaczego robota rozgrzebana bo pewnie właściciel nie płaci to się zwineli poprzedni

Gość oczywiscie że zadzwoń
400zł :-D ja pieprzę :-D hamulców nie mają, daj se spokój, niech idą w cholerę, przynajmniej masz już płytki skute. Skad jesteś, mogłabym Ci polecić sprawdzoną firmę, która u mnie robiła (po przejściach trafiłam na dobrą, ale swoje przeszłam)

Gość mardzina
wylewka będzie robiona w kuchni, przedpokoju, wystarczyło skuć w kuchni nadwyżke wylewki ok 7 cm i bliżej poziomu do całości

Gość buhajowy wizgun
wy to byscie chciały aby płytki w łazience kładli po 30-40 zł z metra, razem z wyrównaniem podłoża, wstawieniem wc, umywalki, wanny, itp itd

Gość mardzina
jestem z łodzi

Gość buhajowy wizgun
a jak oni naprawdę będą złoślwi i im powiesz że nie zapłacisz to zacisną zęby, zrobią wylewkę na odpierdol się tak aby następni robili na nowo i stracisz te pieniądze + materiał, ale jak to mówią chytry dwa razy traci

Gość mardzina
to powiedzcie mi ile weźmie ekipa za położenie gresu 23 m2 na podłodze w końcu jesli się wyniosą inni będą musieli to wycenić

hmm to daleko jednak.. u mnie jak skuli podłogę w łazience to tez się okazało,ze nie ma poziomu z resztą podłogi i też próbowali naciągnąc na kasę, ale jak się odpowiednio postawiłam, to zrobili wyrównanie i jeszcze sami pojechali obciąc drzwi od łazienki bo się nie mieściły po wylewce :-D a jednak dało się!!! i jeszcze byli zadowoleni jak sie rozliczaliśmy na końcu, wiec nie bój się! ja na cwaniakó mam alergię i wyczuwam na kilometr i nikt mi nie wciśnie takich pierdół, to że oni sa ograniczeni i mierzą wszytskich swoją miarą to nie znaczy, ze wszyscy tacy są

nie chytry czy skąpy ale uczciwy!!! nie myl pojęć robolu! widać, że już mózg CI pzreżarł od tego kombinowania jak tu obrobić czyjś tyłek, widać masz tak na co dzień. I jesteś pieprzenięty pisząc to co wyżej, bo jeśli nawet tak zrobią, to ona ma oczy i nie zapłaci! PROSTE! będa musieli sami to skuć iz robić dobzre, ile Ty masz dziecko lat, ze takie pierdoły piszesz?

Gość buhajowy wizgun
jak beda odchodzic to i tak im nie zaplaci za to co teraz zrobili

Gość mardzina
za to co już zrobili dostali pieniądze

dlatego w umowie/ofercie powinno byc zapisane, ze ostateczna kwota moze wzrosnac o 10% na nieprzewidziane wydatki.

Gość mardzina
na pewno nikomu ich nie polecę a to będzie dla nich duża strata bo znam wielu ludzi szukających dobrego wykonania nie opłacała mu się pazerność tym bardziej że odmówię mu montażu drzwi za co miał odstać dodatkowa kasę, po prostu wezmę kogos innego skoro mnie oszukał to musi na tym stracić , nie może być że będzie mnie doił a ja mu za dodatkowe usługi zapłacę straci na tym bardzo dużo , mam nawet zamiar skrytykować go w internecie

Gość buhajowy wizgun
dobrze mówisz, dodatkowe usługi powinny być za free,

Gość A może to jest po prostu
A to ciekawe?! Zwykle przy nierównościach wylewa się nową wylewkę.Skąd wzięłaś tych partaczy? Chcą Cie wyrąbać na kasie.Nie masz obowiązku płacić dodatkowo za wydumane prace.

Gość mardzina
więc nie kładzie się kafli na podłoże po skuciu starej terakoty ?

Gość buhajowy wizgun
tak wylewa się, ale nie za darmo

Gość buhajowy wizgun
jak nierówności są nie dużo to nie trzeba robić na nowo wylewki, a jak są większe odchyły od poziomu to trzeba zrobić i zapłacić

Gość drusilla
ale przecież oni musieli zakładać że tak będzie (że trzeba nową wylewkę) i liczyli się z pracą. Nie wierze że nie wiedzieli tego. No chyba że kładą płytki od wczoraj. Chcą Cię oskubać i tyle.

Gość buhajowy wizgun
wam to trzeba od razu mówić wyższą ceną, trzeba wliczać to co być może nie będzie trzeba zrobić, bo później i tak patrzycie zejść z ceny bo co tak drogo

Gość mardzina
mówią niższą cenę żeby podpisac umowę a później śpiewają sobie więcej bo cos wyszło ogólnie w ekipie która mi remontowała pokłócili się między sobą i kończy tylko ten jeden szef bo juz mało zostało tylko podłogi w mieszkaniu , panele w 3 pokojach i gres na pozostałości