Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdhfgbvfdg

Wkurzyła mnie kolezanka

Polecane posty

Gość ghdhfgbvfdg

spotkalam kolezanke, ktora nie widzialam od czasow szkoly a mamy po 30 lat kolezanka stracila prace w grudniu, ma dziecko, rozwodzi sie i marudzi jakie to zycie ciezkie a kase ma od ojca ze stanów zaliła sie ze na swieta nie wie gdzie kupic piernika dobrego, to jej powiedzialam ze ja sama pieke, aona ze nie umie, to powiedzialam no ze ja tez nie umialam ale sie nauczylam a ona pretensje do mnie, ze ja nie wiem jak to jest ciezko w zyciu itp orazila sie ale kto tu ma ciezko??? ja od dziecka musialam pracowac bo na zycie brakowalo, po maturze poszlam juz normalnie do pracy, teraz tez pracuje, mam niepełnosprawnego meza, ktory tez oracuje i nie marudze jak ona wkurzyłam sie na ta ksiezniczke teraz baby nic nie gotuja, nie robią i jeszcze marudza ze facet je w d..kopie

Gość pieniadze Ojca
me lisy? czy od razu Waleriany?

Gość dfkjhbdkj
piernik piekłaś? to nie na BN jest piernik?

Gość no i czym się chwali?
dobrze ze się obraziła bo zal mieć taką za koleżanek jak ty i jeszcze w dodatku zazdrośnice. Przeczytaj swój post od początku i poszukaj problemu w sobie a nie w tej koleżance, ty w ogóle nie nadajesz się do egzystencji z ludzmi ale wiadomo złej baletnicy i rąbek u spódnicy

Gość ghdhfgbvfdg
ja jej niczego nie zazdroszcze

Gość dziki kot
Tak ciężko być z kimś szczerym w cztery oczy? Lepiej obgadać na kafeterii i czuć się lepszym.

Gość autorko masz rację............
Ja też widzę, że baby, które niewiele robią najwięcej narzekają..... Trzymaj się.

Gość ghdhfgbvfdg
powiedzialam jej to,niczego jej nie zazdroszcze, nie mam czego, ja jestem szczesliwa ale ona mala zawsze latwo a nie docenia tego wcale

Gość sndshjdsjd
Autorko ale co ty się tak unosisz. Co cię interesuje jak kto ma i że narzeka. Nie lubisz narzekających bab to mówisz na razie bo muszę lecieć i tyle a nie tyle szumu robić bo jakaś znajoma piernika nie upiecze bo jej się nie chce. Ja nie wiem ale czy to już taki trend że jak się umie ciasto zrobić to trzeba z nosem do góry chodzić? Biada temu kto na ciebie trafi a i jeszcze go najdzie na narzekanie bo pewnie odrazu usłyszy jak to ty świetnie sobie radzisz a inni nie. Wyluzuj trochę .

Gość Wydaje mi się że dobrze
że ta koleżanka cię wkurzyła i że może już nie zagadacie bo nie chciałabym mieć takiej psychicznej znajomej jak ty. Ktoś powie że czegoś nie potrafi a ty pół życia opowiesz na kafe jaka to ty biedna nie byłaś a dałaś radę obsmarowując tą spotkaną osobę. Może i dajesz sobie radę ale charakteru ci nie zazdroszczę.

Gość alaap
autorko olewaj takich ludzi, po co marnować na takie sieroty życiowe swój cenny czas i energię

Gość fafsfsafsafas
nastepnym razem nie doradzaj, nie kłóc się, pokiwaj glową, zgódź się i przyjdź wyżalić się do nas, tylko po to aby powiedziec godnie dzien dobry i nie psuc sobie humoru:>

Gość ghdhfgbvfdg
nie sprzeczalam sie z nią nie narzekam i nie marudze, tylko ona tak gadala czytac nie potraficie same pewnie nic nie robicie i zazdrosciciea i mam meza i jest szczesliwy ze sobie radze a nie przewalam kase na gotoiwe zarcie tylko jemy zdrowo i smacznie

Gość ghdhfgbvfdg
I krew mnie zalewa że nikt nie poparł mojej osoby i się ze mną nie zgodził a ta głupia, leniwa koleżanka tak mi idzie na palmę że aż temat musiałam założyć, no szczyt bezczelności by nie upiec piernika kiedy nawet ja to potrafię mając takie niełatwe życie. Chyba tą koleżankę trzeba odseparować od społeczeństwa bo nie jest dobrym przykładem kobiety i gospodyni domowej. Amen.

Gość fafsfsafsafas
boze czy miara człowieczenstwa jest jakis Piernik? co ma piernik do życia? mam w dupie piernik, szarlotkę czy zapiekankę, liczy się to co po tobie zostanie, słowa, czyny a nie jakiś piekarski gniot!

Gość autorko ale z Ciebie gniot !
i co z tego że jesteś gospodynią a ona nie !! Jesteś jak Hitler tyle że w spódnicy najchętniej bys ją zagazowała albo rozstrzelała bo ma łatwiej - twój pseudoszczesliwy mąż powinien cie do psychiatryka oddać i w kaftan zapakować bo stanowisz zagrożenie dla społeczeństwa !

Gość ghdhfgbvfdg
19.04 podszyw

Gość ghdhfgbvfdg
nikogo bym nie rozstrzelała ale nie lubie jeczących nuń

Gość A my autorko nie lubimy
takich jak ty bo co ty robisz jak nie marudzisz? Ty też narzekasz tyle że na koleżankę a nie na życie więc czym się od niej różnisz?????