Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majtda

Mam 32 lata marzy mi sie juz tylko kawalerka i swiety spokoj

Polecane posty

Gość Majtda

Do konca moich dni

Gość feftewfw
a ja mam tyle samo lat i marzy mi sie już tylko smierć

Gość Majtda
wolalabym mieszkac sama

Gość Lula21.
Czyli prawdą jest że ludzie po 30 stce w większości są martwi i nie można m ufać. Tłucze nam się do głowy dyrdymały, służymy chorym imperatywom moralnym i zasranym, spierdziałe prawdy są dla nas najwązniejsze, łeb przesiąknięty stereotypami i gównem, robimy wszystko pod dyktando- szkoła, praca, dom, rodzina i umieramy, za życia. W ogóle okazuje się że żyliśmy głównie w dzieciństwie a później jebaczka i postępująca martwica. Nie ma nic gorszego, życie jest krótkie a my je trawimy na jakieś ścierwo, zamiast żyć. Gówno to wszystko warte, dlatego nie żałuję swojego wyboru, idę tam gdzie motłoch nie wydeptał jeszcze ścieżki, trzeba uratować siebie a ty głowa do góry i szukaj, bo ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy heheeh :*

Gość Majtda
Masz jakas rodzine?dzieci?

Żeby dobrze żyć trzeba zarabiac. Aby dobrze zarabiać trzeba dużo pracować. Nadmiar pracy = brak wolnego czasu.

Gość Lula21.
Możesz narodzić się na nowo, porzuć dawną siebie, masz jedno życie ale może je przeżywać na milion sposobów, musisz tylko chcieć i przestać się bać, możliwe że nadal nie wiesz czego chcesz lub łudzisz się czymś co nie jest gówno warte, po co? Niektórych rzeczy nie warto powtarzać, zobacz jak motłoch na tym wyszedł- jedna wielka kupa nieszczęścia dookoła, jak najdalej powinnaś od tego uciec! Jesteś młoda a już chcesz umrzeć, to popieprzone! Młodzi bez życia, to wielka szkoda.

Gość Majtda
Skromna kawalerka i samotne zycie

Gość Majtda
dzieci miec nie moge,co wiec mnie czeka za zycie

Gość Lula21.
Tak sobie tłumacz, że żeby żyć trzeba jebać w pocie czoła, to takie przerażające... ale rozumiem, jedynie się nie godzę i swoim przykładem pokazuję że można inaczej, mieć i być, mieć i żyć. Może tylko nieliczni są zdolni do czegoś więcej, chciałabym wierzyć że każdy może, tylko nie każdy o tym wiem, przesiąkliście strachem, ciężko wybić z głowy jedno wielkie gówno i kłamstwo, którym was karmiono od dziecka, pozostaje współczuć i życzyć oświecenia umysłu, powodzenia wszystkim.

Gość Lula21.
tam wyzej mialo byc bez "nie" a po co co dzieci, dość ich jest w sierocińcach, świat nie zasługuje na twoje dziecko, zobacz jak ludzkosć jest zepsuta i do czego dazy, fajnie pomyslec o tym nienarodzonym dziecku a nie tylko o sobie

Gość Lula21.
Idę bo tylko mnie to denerwuje, grochem o sciane niczego sie nie zdziala, powodzenia, poza tym to twoje zycie i pragnienia, wiec sorki i glowa do gory

Gość kjhbgvfre56789
a ja dzieci nie chce, nie lubię i do szczescia nie są mi potrzebna, marzę tylko żeby zdobyc dobrze płatną pracę i wynająć mieszkania, mieszkać samej, a jak się rozchoruje i nikt mi tej jebanej herbaty nie poda to niech mnie wezma do jakiegoś hospicjum i mogę umierać.

Gość ! Terenia !
Majtda - A co, bachory to sens twojego życia? :O Nie możesz to trudno świat się nie zawali.

Gość ! Terenia !
kjhbgvfre56789 - Dokładnie, ja też bachorów do szczęścia nie potrzebuję i na pewno nie będę ich mieć, a jak wpadnę to usunę, do aborcji jest łatwy dostęp 🖐️

Gość jakbym słyszal siebie
mi tez sie marzy wlasne M do szczescia, a jestem starszy od ciebie.

Gość Lula21. dobrze prawisz
🖐️

Gość Majtda
dobija mnie zycie z rodzicami w tym wieku

Gość Majtda
Faceta miec nie chce,kazdy z nich jest taki sam,bede stara i tak mnie w dupe kopnie,albo chora

Gość też nie chcę dzieci,mam 35 lat
.

Można to zmienić przez dokształcanie się i lepsze zarobki za kilka lat, ale nikt juz w tym wieku nie chce czekać. Można też wyjechać i uwolnić się od rodziny w zamian za lepsze pieniądze i nawet możliwość odłożenia jakiegoś grosza.

Gość Majtda
ech

Gość bere bere bere riki tiki
32 lata i kawalerka??? Ja mam 20 lat i mam własny dom. Mały ale piekny.

Majtda, dlaczego nie możesz mieć dzieci?

Gość Majtda
A z czyich pieniedzy ten dom masz?

Gość feftewfw
Lula21 stara, brzydka, bez pracy z nerwica i depresja na karku, zyc nie umierac...wybieram smierc tylko szybka i bezbolesna