Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia-&

jaki laptop jest dobry

Polecane posty

Gość madzia-&

Pomozcie wybrac laptopa za max 1500zl bo pilnie musze kupic a ja sie kompletnie npie znam . Jakie mozecie polecic w tej cenie ?

Gość zostaje tylko zmiana numeru
w tej cenie to nie pomogę, wlasnie kupiłam fajnego Asusa i jest super, ale droższy duzo

W takiej cenie to najwyżej notebooka uzywanego. Uważaj na grafike. Z reguły to najsłabszy element całości, który pieroli całą reszrtę

Gość madzia-&
tak potrzebuje go teraz głównie do pisania pracy mgr bo moj stary laps padł i nie opyla sie go robić , nie gram na kompie ale dużo smigam po necie wiec głownie do internetu i prac biurowych

ja potrzebuję kasy. Mam do opcniecia notebooka Acer Aspire One 257 na gwarancji + monitor LCD 19 cali, który można sobie podłączyć do owego np w domu. Cena z powodu naglącej potrzeby 600 zł.:)

Gość madzia-&
laptop bedzie mi słuzuł do przerabiania filmów HD :)

Taki jak mój wystarczy w zupełnosci. Zainstalowany Office. Photoshop 6 i inne programy jakich sobie zarzyczysz.:) Jakby co gg w stopce;) wyjeżdzam za granicę i potrzebuje kazdej kasy. Nie mam czasy na allegro a cena jest naprawdę przystępna co mozesz sprawdzic wpisujac sobie ten model w google

Gość cvxvxvx
bierz samsunga albo lenovo

nie znasz sie więc opiszę tak: Nie ma problemów z netem. Filmy bez problemów. Office bez problemów dodatkowo bluetooth oczywiście wifi. Fotosop i programy biurowe bez problemów. Za stówe dorzuce zestaw głośników z subwoferem:)

co do gier to civ IV smiga bez problemów. W crisisa raczej nie pograsz:)

Po co ma zwracać uwagę na grafikę? Dla osoby, która korzysta głównie z office, przegląda strony w sieci w zupełności wystarczy grafika zintegrowana. Lepiej postawić na to aby laptop był lekki, cienki, dobry do przenoszenia. Świetnym rozwiązaniem są ultrabooki. Dobra grafika przydaje się wyłącznie w grach komputerowych, programach graficznych.

Gość mirw_34
widziałem naprawdę sporo fajnych laptopów na http://komputerdo.pl/ w większości tanie, ja sam mam HP i ogólnie jestem zadowolony, co prawda dałem za niego 2200 złotych, więc nie narzekam sprawdza, się, ale i tak do gier to czegoś lepszego potrzeba

Może jakbym krzyknął 1600 to koleżanka by sie mokra zrobiła:D:D Ludzie sa beznadziejni:P