Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -.-AMKA-.-

Nie poznaje mojego dziecka...

Polecane posty

Gość -.-AMKA-.-

Nie poznaje mojego dziecka... Opiszę jakie miała fazy na spanie. 1-2 miesiąc. Spała i jadła. Potrafiła spać bez przerwy 5 h w dzień, zjadłą, była godzinkę aktywna i znowu spała. Nocą budziła się co 3 h na pierś. 3-6 miesiąc - szał ciał. Dziecko chodziło spać o 23, budziło się 2- 12 razy w nocy, od 5 zwykle już nie spało. W ciągu dnia jakieś śmieszne 10 - 15 minutówki, ogólnie niewiele. 7 miesiąc - znowu zwrot o 180 stopni. Zasypia max o 20, budzi się raz nocą. Wstaje o 6. Teraz już np zasnela i bedzie spala - najpewniej do 5 bo szybciej poszla spac. W ciagu dnia ma 3 drzemki - pierwsza trwa godzine, druga dwie godziny i trzecia pol h - do godziny. Zastanawiam sie od czego to zalezy. Czy teraz nie spi za... dlugo?

Gość ooooo jestem jaka jestem
moja ma 7mc i śpi od 22 do 8 średnio od jakiegoś czasu a w dzień śpi maks 3 razy po około godzince.. Twoje dziecko normalnie śpi, co innego jakby bez przerwy spało, ale nie masz się co martwić :) dziecko jak śpi dobrze i ma apetyt to znaczy, że jest zdrowe :) tak słyszałam ;D

Gość -.-AMKA-.-
Dzieki, wiesz, tak sie zastanawialam, bo sypoiala jeszcze niedawno tragicznie. Tak, ma apetyt, jest wesola. Ktos sie jeszcze wypowie? Ile spia wasze dzieci?

Gość -.-AMKA-.-
??

Gość do autorkii
powinnas sie cieszyc, ze dziecko w koncu wyregulowalo sobie spanie Moja coreczka za tydzien skonczy 7 miesiecy i spi od 19.30 - 6, a w ciagu dnia ma 2 lub max 3 drzemki trwajace od 40 minut do nawet ta 2 drzemka 2,5 godz.