Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka21

Panowie przeszkadza wam codzienny makijaż u kobiety?

Polecane posty

Gość ilonka21

Czy taki makijaż jak: puder, kredka, tusz, eyeliner jest przez was tolerowany?? Dodam, że nie wygląda on sztucznie.

Gość NiczegoSoBieOn
Ja nie nawidze jak sie kobiety malują. Ubóstwiam naturalnie piękne "Świtezianki" czyli naturalne szare myszki które nie muszą poprawiać swojej urody. Z taką kobietą jak wieczorem pójde do łóżka to rano nadal budzi się koło mnie piękna kobieta. A te wszystkie malujące się lambadziary wypudrowane kilogramową tapetą są niby z wieczora piękne, ale rano to są całkiem inne laski, nie do poznania, jak jakieś potwory. Makijażowie mówie stanowcze NIE. Faceci się nie malują, więc kobiety też nie muszą...

Gość koleś 123
takie coś jak makijaż powinno być surowo zabronione bo to jest oszustwo,ja chcę zobaczyć jak kobieta wygląda naprawdę.bo to nieraz wygląda tak jakby czarownica przemieniła się w księżniczkę ale nadal będzie czarownicą dopóki czar nie zgaśnie

Gość ilonka21
W sumie to prawda...ale jak facet ma na mnie nie zwracać uwagę bez makijażu to wolę się pomalować, wtedy chociaż mam powodzenie. Tak to byłabym szarą mychą, może to trochę oszukaństwo ale co zrobić.

Gość TakaJednaPisze
NiczegoSoBieOn : no to masz 2w1 :-) Wieczorem inna a rano inna kobieta:-)

Gość NiczegoSoBieOn
To ja Ci powiem Ilonka że ja bym do Ciebie nie podszedł nawet. Już prędzej bym się Tobą zainteresował gdybyś pozostała szarą myszką...

Gość TakaJednaPisze
A tak na poważnie: jak kobieta jest brzydka, to nawet tona tapety jej niepomoże:-P

Gość prawictwo pospolite191
oczywiscie ze przeszkadza . Kobieta nie moze sie malować Ewentualnie dozwolona jest sama szminika

Gość koleś 123
gdybym miał władzę absolutną i bym rządził to za makijaż skazywałbym na karę publicznej chłosty.nie może być tak,że kobieta mnie oszukuje.ja pamiętam jak wiele lat masturbowałem się patrząc na zdjęcia i filmy ze znaną aktorką a później kiedy zobaczyłem ją bez makijażu to przeżyłem rozczarowanie i od tej pory mam problemy ze wzwodem

Gość NiczegoSoBieOn
No ze szminką to już wogóle teraz przegiąłeś. Szminka przede wszystkim zakazana! Chcesz się całować z chemicznym posmakiem kobiecych ust? Ja ten smak do końca dnia wtedy czuje, blee... Tylko naturalne piękne niczym nie zmącone usta, to jest Piękne ;)

Gość prawictwo pospolite191
w makijażu wyglądacie sztucznie ..

Gość a kogo obchodza
wasze fanaberie, i tak wiekszosc z was nie ma szans u nas

Gość TakaJednaPisze
Hej chłopaki! Jest jeszcze makijaż permanentny - trudny do wykrycia:-P Ale tak jak pisałam wyżej: brzydkiej nic nie pomoże :-D

Gość Eeerrr
Puder, kredka, eyeliner, ale nie wyglada sztucznie???

Gość jedną nogą w rowie
Ja wręcz odwrotnie, mnie przeszkadza brak makijażu u kobiety. Mam na myśli makijaż pełny, czyli podkład i tak dalej, nie jakieś muśnięcie oka cieniem.

tacy z was madrale a zaden nie znalazl laski co wyglada dobrze z makijażem jak i bez

Gość mister germany*
moj sasiad jak zobaczyl swoja zone bez makijazu to dostal czklawki i nie moze jej powstrzymac do tej pory :-)

Gość moniczka :P
taa wszyscy tak lubicie laski bez makijażu to co robicie z tymi wytpetowanymi pudernicami które obk was leżą?

Takk wszyscy panowie pieja z zachwytu nad naturalnoscia a gdy przychodzi co do czego i tak wybiora wytapetowana lampucere. Taka jak ja :-P.

Gość mister germany*
jesli nie mozna przetrawic widoku bez makijazu to chyba lepiej niech bedzie dzien i noc .-)

Inna sprawa, że faceci nie zawsze makijaż zauważają. Ja, wychodząc gdzieś "do ludzi" zawsze mam podkład, puder, tusz, błyszczyk. A paru kolegom zdarzyło się stwierdzić "ładnie tak wyglądasz bez makijażu" :D

Gość Eeerrr
Dobrze zrobiony makijaz na dzien powinien byc niezauwazalny i wygladac naturalnie, wiec to znaczy, ze umiesz sie malowac:) Niestety niektore "panie" bez makijazu wygladalyby lepiej niz w tym nierowno rozprowadzonym podkladzie w kolorze przygnitej pomaranczy, czarnej kredce naokolo oka i posklejanych przeterminowanym, podschnietym tuszem rzesach.

Gość najlepsza jest naturalność
to jest super

Hm. Dlaczego brak pełnego makijażu może przeszkadzać? Czyzby wiekszośc kobiet wyglądała tak źle bez niego? :D. Bo to ciekawe. A może to taka oznaka, że np. niby o siebie nie dba? Mojemu facetowi raczej np. mocniej podkreślone oko nie przeszkadza. Ale jak nie mam w ogóle makijażu, to też mówi, że jest dobrze. Więc czy coś pomaluje, czy nie, to dla niego jest okej. Z pewnościa nie zaakceptowałby, gdybym nakladała szpachlą 2 kg podkladu na twarz i posypywała to jeszcze 3 warstwami pudru :D Jak to robią niektore panienki... I jeszcze myślą, że to jest fajne. Ważne tylko, żeby bez tego makijażu wyglądać naprawde okej, a nie jak trup. Więc cera musi być dość zdrowa, usta zadbane, a nie wysuszone na wiór, oczy wypoczęte, a nie wory pod nimi. Według mnie w 1 kolejności trzeba zadbać o siebie, w 2 dopiero o podkreślanie swoich walorów, a nie ukrywanie wad- np wyprysków pod tą nieszczęsną tapetą.

Gość kobiety dbajcie o siebie
a nie zakrywacie to makijażem

Gość gość
A brzydka kobieta to jaka ??? Te pytanie już mnie tyle czasu męczy ...-,-

Czy przeszkadza? Kobiety to istoty które od zarania dziejów jakieś tam malowidła na twarz sobie rzucały!!! No tak mają i tyle!!! Więc jak może przeszkadzać??? Oczywiście jak w niczym nie należy przeginać i nie będzie przeszkadzało!!! Jak jakaś tyle na siebie tej szpachli nałoży że przy tupnięciu to z łoskotem na ziemię pada to i afront z tego być może a i posprzątać wtedy by to należało!!! Mnie nie przeszkadza i tyle!!!

Gość gość
brzydka kobieta to kobieta z brzydka cera i z brzydkimi rysami, końskim usmiechem, ogromnym nosem, z otyloscia lub skrajna niedowaga, z ogromnymi workami pod oczami itd..

Gość gość
Ja akurat mam ladną cerę ale za to tragicznie niewyraźne oczy. Wiem, że jakbym była bez makijażu to nikt by się mną nie zainteresował.