Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssddddssss

salmonella w ciazy

Polecane posty

Gość sssddddssss

Hej, czy ktoras miala salmonelle w ciazy? Wczoraj zjadlam pol roztopione lody imam dziwne bulgotanie w brzuchu i gazy od wczoraj. Nie mam goraczki biegunki ani wymiotow ale minelo dopiero 24h. Prosze o jakies info.

Gość sssddddssss
sama jestes matolem matole niedorobiony, jak bym miala lezec podkroplowka to bym najpierw musiala miec ta salmonelle na 100%, co za dno

Gość princessaofpersia
no ale te lody były kilka razy mrozone i rozmrazane, czy jak?

Gość sssddddssss
nie wiem, bo to bylo u znajomych podali lody a jak je zaczelam jesc okazaly sie roztopione i kolega powiedzial ze sie roztopily bo byly tam gdzie nie trzeba czy jakos tak;/

Gość aha123456
:D, a co myslisz że jak zaczynaja się lody roztapiac to raptem ni stąd ni zowąd pojawia się salmonella? salmonella jest w zakażonych jajach ktore giną pod wplywem niskiej temp lub powyzej 10 st.

Gość sssddddssss
do matola, ja sie pytam o salmonelle, jakie objawy, skutki itp.. skad mam wiedziec ze mam salmonelle? nie wiem! to pytam czy cos wiecie, a to ze po zjedzeniu tych lodow dziwnie sie czuje to moze oznaczac chyba wiele powodow? chcialabym dowiedziec sie czy moze to byc salmonella.. a ty lepiej sprawdz czy twoj rak mozgu sie nie rozwija w zawrotnym tepie bo tak to wyglada i juz sie nie wypowiadaj prosze bo ja szukam odpowiedzi tylko od kompetentnych ludzi.

Gość princessaofpersia
boze, wez sie nie nakrecaj, niezla z ciebie histeryczka swoja droga:O jesli minely juz 24h i nic ci nie jest to nic ci juz nie bedzie, wyluzuj kobieto na wzdecia wez espumisan,napij sie miety albo rumianku i tyle

Gość aha123456
Boshhe jak ty ciężko myslisz, gdybys miala tą salmolnelle , jak juz ktoś napisał, juz dawno bylabys w szpitalu bo bys zygala srała i mdlała jednoczesnie i nie bylabys w stanie siedziec przy kompie i tworzyć durne tematy

Gość sssddddssss
znajoma miala bezobjawowa.. wyszlona badaniu w szpitalu ktore bylo rutynowe