Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afseeeee

Rodzice zabronili mi pojechać do mężczyzny na czas świąt

Polecane posty

Gość afseeeee

Otóż mam 27 lat i mieszkam z rodzicami. Tak mi się w życiu potoczyło że wpakowałam się w długi, miałam problemy z prawem i zostałam samotną matką. Po prostu jeden wpakował mnie w długi i w problemy z prawem, drugi zostawił mnie samą w ciąży a teraz poznałam trzeciego faceta. Jego rodzice zaprosili mnie na święta, chcieli mnie poznać ale rodzice nie dali mi na to zgody. Jestem na nich taka wściekła, kto wie. Może teraz ułożyłabym sobie w końcu życie. Najstarszy brat, który nie ma rodziny właśnie wyjechał na czas świąt za granice. Drugi brat z żoną, synami oraz córką pojechał do swoich teściów. A ja jestem zmuszona spędzać święta z rodzicami oraz dziadkami ze strony taty bo właśnie będzie wyjeżdzać do dziadków.

Gość ???????????
a ile masz lat 27 czy 10?

Gość boją się, że
po raz kolejny wpakujesz się w niewłaściwy związek, nie mają do Ciebie zaufania. Jednak jest na top rada - wyprowadź się od rodziców i pokarz, że potrafisz być odpowiedzialnym człowiekiem.

Gość niezły aparat z ciebie....
Wcale się rodzicom nie dziwię,że Ci zabronili,patrząc jakich mężczyzn sobie w przeszłości wybierałaś...Teraz pewnie wróciłabyś z HIVem:/ 27 lat,a w głowie siano.

Gość wielkanocnykróliczek
Póki cię utrzymują nie masz wyjścia,musisz się dostosować. Jak zaczniesz zarabiac na siebie i dziecko-będziesz mogła robić co chcesz. Chyba że znowu wpakujesz się w jakieś problemy,to wtedy powinni cię ubezwłasnowolnić.

Gość ghfhfffhf
0/10

Gość SW 1313
Nie ma to jak kobieca intuicja.

Gość chyba żartujesz kobieto????
:O

Gość ja w to watpie
zabronili ci?żart;)

tobie w wieku 27 lat rodzice zabraniają / nakazują :O to chyba jakaś upośledzona jesteś albo oni chcą nad tobą pełną kontrolę przejąć co jak widać im się udaje

Gość dgagd
lata z cipą od chłopa do chlopa-nie dziwie sie