Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oli17

pierwszy raz

Polecane posty

Gość oli17

cześć ! z moim ostatnim chłopakiem nie miałam penetracji, ograniczyliśmy się do pieszczot, tylko z jego strony gdyż dla mnie nie było przyjemne pieszczenie jego członka ustami, kiedyś może się przekonam. więc, przerwał mi błonę dziewiczą i jestem ciekawa, czy przez liczne '' bawienie się '' pierwszy raz będzie mniej bolesny ? dzięki za odpowiedzi :)

Gość doniczki
może być ale nie musi sam ból to nie tylko przerwanie błony ale to różnie bywa u różnych kobiet

oli17 twój 1 raz może być nawet prawie bez bólu. to nie zależy w szczególności od kobiety, tylko od faceta. To że cię pieścił i przerwał błonę (rozumiem że wkładał Ci palce do środka również) napewno zmniejszy ból, ale niekoniecznie go wykluczy. Moja partnerka czuje ból za każdym razem przy kilku pierwszych pchnięciach nawet jak jest bardzo podniecona. To głównie zależy od rozmiarów osobnika z którym odbędzie się twój 1 raz. Jeśli będzie miał chudego i małego to nie będzie prawie wgl boleć i to prawie każdej kobiety. Jeżeli będzie miał grubego i dużego to prawie każda poczuje na początku dyskomfort pewien (nie mówie o tych co to butelki z piwa potrafią schować do środka), a Ciebie jako osobę która nie doznała wczesniej penetracji będzie bolało jeszcze bardziej.

Gość oli17
ostatnio nawet rozciągałam się czarnym wibratorem mamy, ale nie wiem czy to poskutkuje, macie jakieś sugestie w tym temacie?

Nie za bardzo, zawsze gdy wchodzę w jakąś kobietę to na początku boli, zależy od rozmiaru sprzetu partnera.

Jeśli nie chcesz żeby Cię bolało to spróbuj z kimś kto jest nie za duży, najlepiej żeby Cię wcześniej porzadnie podniecil, zacznijcie od powolnych pchniec