Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

Wesołych Świąt, zmartwienia w kąt:)

Polecane posty

pozdrowienia od Krzyżowca.... Pan jest Pasterzem moim, niczego mi nie braknie, na zielonych niwach pasie mnie. Nad spokojne wody mnie prowadzi i duszę mą pokrzepia, i wiedzie mnie ścieżkami sprawiedliwości Swojej. Choćbym nawet szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną, laska Twoja i kij Twój mnie pocieszają.

Gość wet sand wet skin
wzajemnie, Maćku :) nie chce mi sie logowac;) do pogadania!

Dzięki,też życzę wszystkim błogosławionych Swiąt,Niech Zmartwychwstały Pan przemienia nasze serca. Alleluja -Jezus zmartwychwstał -jaka to dla nas wielka nadzieja i radość:)

Dzieki:) Tobie rowniez wszystkiego dobrego:) Wlasnie mialem Ci smsa wyslac;) Do pogadania🖐️

Gość pomarańcza9508
Wesołych Swiąt :) To znacie? Nie umiem być srebrnym aniołem - ni gorejącym krzakiem - tyle zmartwychwstań już przeszło - a serce mam byle jakie. Tyle procesji z dzwonami - tyle już Alleluja - a moja świętość dziurawa na ćwiartce włoska się buja. Wiatr gra mi na kościach mych psalmy - jak na koślawej fujarce - żeby choć papież spojrzał na mnie - przez białe swe palce. Żeby choć Matka Boska przez chmur zabite wciąż deski - uśmiech mi Swój zesłała jak ptaszka we mgle niebieskiej. I wiem, gdy łzę swoją trzymam jak złoty kamyk z procy - zrozumie mnie mały Baranek z najcichszej Wielkiej Nocy. Pyszczek położy na ręku - sumienia wywróci podszewkę - serca mego ocali czerwoną chorągiewkę /ks. J. Twardowski ; Pacierz wielkanocny/ Pozdrawiam, miłego świętowania.

Witam :) Ja tez sie podpisuje pod życzeniami jak mozna :) Mam tylko minutke- wiec Wesołych Swiat :D u mnie pol metra sniegu i ciagle pada ;)

Gość udawani katolicy siedza
na kafe zamiast w kosciele i z rodzina

@boona: dzieki, mam dla Ciebie salatke;) Wlasnie jestem w Bydgoszczy, u babci:) U nas tez ma padac snieg.