Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylemat

mam dylemat...doradzcie

Polecane posty

Gość mam dylemat

między mną a moim byłym chlopakiem doszlo do przykrego rozstania, on ze mna zerwal tlumaczac ze cos w nim peklo i nie moze juz ze mna byc dluzej( powod: czeste klotnie, brak zaufania z dwoch stron), bylismy razem ponad 2 lata i teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie zaproponowac mu sex-ukladu, dopoki kazde z nas sobie kogos nie znajdzie...co prawda od rozstania nie minelo duzo bo zaledwie miesiac ale zastanawiam sie czy dobrze bym zrobila proponujac cos takiego? ponadto caly czas sie glowie czy on sie na to zgodzi, dlatego mam metlik w glowie i nie wiem co robic... jak myslicie?

Gość mysle ze to glupi pomyls
taki uklad z seksem chodzi w nim o to ze nie ma tam EMOCJONLANEGO powiazania. nie uda wam sie.

Zależy na jakiej stopie się rozstaliście. Jaki ma teraz stosunek do Ciebie?

Gość Facet z za miedzy
Do sexu znajdziesz sobie kogoś innego.Radzę nie powracaj do niego,powrócą stare problemy. Jesteś młoda i na pewno atrakcyjna i nie martw się za wiele nim.Są może lepsi w łóżku od niego :) Poznaj życia trochę i nabieraj doświadczenia :)

Gość mam dylemat
nie chce do niego wracac, z tego co wiem on tez nie...chce by to byly takie jednorazowe spotkania tylko o tym podlozu...

Gość mam dylemat
moj stosunek z nim teraz? tak naprawde nawet ze soba nie gadamy, bo dla mnie to rozstanie to bylo zaskoczenie i ciezko to przezylam i on o tym wie...ogolnie wiem tylko tyle ze stara sie zapomniec o ,,nas'' i ja tez to chcialam zrobic ale brakuje mi czulosci i bliskosci kogos....

Nie ma szans na taki uklad miedzy Wami ;) Poza tym nie ponizaj sie przed nim....skoro z Toba skonczyl to znaczy ze nie chce z Toba byc i tyle. Poszukaj sobie innego ;)

Gość Facet z za miedzy
Dziewczyno jeszcze wiele przed Tobą nie trać życia dla tego co już raz się od Ciebie odwrócił.Szukaj w innym bliskości.Dobrze Ci radzę,sam wróciłem kiedyś do swojej i tego teraz żałuję,ale czasu się nie cofnie.Zastanów się i nie rób tego.