Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil354545

Czy Nadal są szanse na Nasz związek ?? Prosze o Wasza opinie :)

Polecane posty

Gość kamil354545

cześć :) Mam na imię Kamil :) Poznałem fajna dziewczynę już jestem od ponad 1.5 roku z Nia. Trochę było miedzy nami nie porozumień :( Kłótni :( ale inaczej udowadniałem Jej miłość 15 km po pijaku szedłem do niej zeby jej prezent dać na walentynki. W sprawach łóżkowych zawsze było z Nia super i po tym względem się dobrze rozumieniemy. Ale po 2 dniach znów jej byłem obojętny nie odzywała się nie pisała :( Kiedyś codziennie pisaliśmy odzywaliśmy, rozmawialiśmy, a teraz co 2 dni lub raz na tydzień. Kiedyś sama zaproponywala spotkanie żeby sie ze mną spotkać a teraz tylko ja nie spodziewanie do niej przyjeżdżam lub sam proponuje spotkanie Założyła sobie portal randkowy twierdzi ze nikim nie pisze i nawet mi wiele razy pokazywała. To prawda nikomu nie odp. Tez od nie dawna mi mówi ze "Daj mi czas na przemyślenie o naszym związku" "odezwie się " Też dodam że kiedyś zerwaliśmy ale później po 2-4 dniach zroumiala że źle zrobiła. Dodam ze Bardzo ja kocham bo Kobieta ma coś w sobie ze mnie kręci w sprawach łozkowych i uczuciowych. :) Jak będą jakieś pytania chętnie odpowiem :) Czy nadal ma szanse Nasz związek ? Czy dać sobie z Nia spokój i zapomnieć o Niej ? pozdrawiam :)

Gość czarna damaaaa
może ma innego i kręci na boku, albo poprstu Cię nie kocha i nie zalezy jej lub też chce Cię wypróbować jak bardzo tobie zalezy i ile zniesiesz ;0 powodzenia wesołych świat;/0

Gość kamil354545
w to że ma innego na boku bym raczej nie wierzył pownieważ z innego nr pisalem do Niej jako ktoś inny to ona wtedy nawet nie odp. a Jak brat do niej zadzwonil to nawet nie chciała z nim rozmawiac.

Gość kamil354545
nie wiem jakie sa jej uczucia teraz. :( kiedyś pisała mi mówiła ze mnie Kocha i tęskni. Ale ostatnio pojechałem coś zaiskrzylo ze chciała ze mną uprawiać wiec uprawiała i wtedy mówiła mi ze mnie kocha itp i nie chciała żebym wtedy odjeżdżał ale ja musiałem bo do pracy jechałem. Myslalem wtedy ze znow jest miedzy Nami ok ale po 2 dniach to samo brak smsow brak zainteresowania Mna. dopiero na 3 dzien odezwała ale parę smsow napisała a później mi nie odp Oczywiście Wszystkim życzę Wesołych Świąt :)

Gość kkk_90
ale to wszystko jest przewrotne mam troche podobna sytuacje z drugiej strony i kompletnie nie rozumiem tego co moj chlopak ma w glowie. Najgorsze jest to ze nawet nie wiem czy cos sie dzieje zlego czy on po prostu chce oddechu, nie jestem kobieta typu bluszcz, to on zazwyczaj proponowal spotkanie dzwonil pisal,itd. Ja zawsze wiedzialam ze to zrobi i oczywiscie bylamdla niego czulaa teraz jakiegos focha zalapal ehsama nie wiem czy cos sie dzieje . A on twierdzi ze szystko gra a Ja troche sie martwie.. wspolczuje ze masz podobna sytuacje