Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatianaaa..:)

zrozumieć faceta...

Polecane posty

jeśli zależy na znajomości to odzywa się codziennie? chodzi o początek znajomości, nie związek.

Gość jak widzi,że. tylkp tylko on
Tylko odzywa to przestaje bo sidac kobieta nie chce

tzn wlasnie tutaj to on sie przewaznie odzywal pierwszy..widzielismy sie jakies 2 razy i pisal ciagle, potem zrobil przerwe w pisaniu, jakies 5 dni,ale odezwal sie i teraz znow cisza. dlatego nie wiem co myslec... ale moze to ja sie nakrecilam na kontakt codzienny..

Gość pytajnik??
A odzywasz się do niego pisałaś coś pierwsza?

szczerze? może z 2 albo 3 razy napisałam 1. Ale po tym jak mu odpisywałam,myślę,że mógł zauważyć,że go nie spławiam i chcę mieć kontakt. Dla niego nie było problemem odzywać się codziennie a teraz zostało to ograniczone. i ja już mam milion scenariuszy w głowie ;) a skoro odzywał się ciągle dalej po spotkaniach,to nie rozumiem..

Gość pytajnik??
To 2-3 razy to może za mało??

Gość kkk_90
Z tego co myśle i troche z doświadczenia to oprocz tego ze facet piszac czesto daje znak ze mu w jakis sposob zalezy no to zapewne chcialby tez dostac jakies potwierdzenie ze sie nie myli w swoich odczuciach i tobie tez zalezy. W przeciwnym razie mezczyznie ciezko zrobic nastepny krok,.. chyba :)

Gość upppp
na poczatku poinien sie odzyac calyczas codziennie tzn ni to z powinien a przewaznie sami z siebie pisza:)

ale właśnie tak było. teraz przystopował nagle. może odezwę się po świętach i zaproponuję jakieś spotkanie...i zależnie od tego co zrobi, będę miała jasność... :)

tylko właśnie zastanawiam się ciągle jak to jest z facetami czy oni też czekają na ruch ze strony kobiety czy nie myślą o tym tak ja k my.

Gość dziś na pomarańczowo
najlepiej jest, gdy obie strony starają się mniej więcej po równo. tylko z facetami problem jest taki, że zawsze, ale to zawsze ostatecznie olewają. jak jesteś na dystans, to po dość krótkim czasie przestają się odzywać, jeśli wychodzisz z inicjatywą, to jest lepiej, ale tylko na początku. jak już zobaczy, że się zaczęłaś angażować, to wtedy się wycofa. tak źle i tak niedobrze. cholera wie, czego oni chcą, najlepiej olać i żyć bezproblemowo.

haha no niby tak jest... ale jednak polubiłam go i nie chciałabym trcić kontaktu. A boję się,że to już jest olewka z jego strony. A ja mam taki charakter, że uważam,że to raczej facet powinien się starać...może jestem w błędzie...

Gość sdrgsr
Gościu zobaczył że ciągle on pisze pierwszy i się stara, a ty zgrywasz księżniczkę. Albo czeka aż ty też dasz coś z siebie albo uznał, że lepiej sobie księżniczkę po porstu odpuścić.

wcale ze nie zgrywam księżniczki. nigdy nie dałam mu odczuć,że nie chcę z nim gadać. a raczej da się wyczuć jeśli ktoś pisze na odczepne. ja dużo słyszałam o tym,że faceci nie lubią jak kobieta się odzywa,ale może powinnam to zmienić.

Gość Alle to
Zmień to i napisz do niego

Gość satfgqetqt
ja dużo słyszałam o tym,że faceci nie lubią jak kobieta się odzywa x Od kogo to słyszałaś? Pewnie od koleżanek, hehe.

Gość bajlandos
Juz sie w nim zakochujesz

Gość bajlandos
Jeśli facet ci sie podoba to lubisz jak sie odzywa do ciebie Odwrotnie jest tak samo

Gość bajlandos
Nie zgrywasz księżniczki ale sama nie wykazujesz inicjatywy to sie nudzi facetowi jak go ni zachecasz

no właśnie - chodziło mi o to co Mansur napisał/a :) ja po prostu ubzdurałam sobie,że to facet ma się starać jako 1

Gość pytajnik??
No to po co zadajesz takie głupie pytania tutaj?. Żyj według własnych przekonań i po problemie