Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieprzonnna?

Jestem oszustką. Wysyłam facetom cudze zdjęcia jako swoje

Polecane posty

Gość pieprzonnna?

i chodze na randki. Byłam na 38. Nic dziwnego, ze wiekszosc sie nie odzywa potem. Powinnam sie leczyc

Gość Marta,23
hhahaha....i co w tym złeg???ja tez tak robię:D od lat. fajny zonk potem wychodzi....a raz nawet nedosc ze ja oszukalam z fotką to i facet mnie oszukał:!:D:D:D:D:D on brzydki i ja brzydka...ale bylo wesolo:D nie powinnas sie lecczyc,nie ma w tym nic zlego :) gorzej by bylo jakbys byla facetem i podawała sie za kobiete.......rilax

Gość ja cie przelicytuje
bo też tak robie , z tym że wybieram fotki kobiet o tym samym kolorze włosów i zbliżonej długości , lekko obrabiam w photoshopie , dokładniej robię mgłę ,żaden się nie zorientował :D

Gość ja cie przelicytuje
tylko że ja mieszkam w małym mieście i nie robię tego bo wstydzę się swojego wyglądu a z ostrożności by nie trafić na sąsiada np , kiedy chłop wyśle fotkę i nie kojarzę go to wysyłam "wyrazniejsze" swoje autentyczne , na portalach mam cudze "za mgłą"

Gość Marta,23
a jaką mata pewnosc ze ten przyzystojniak z fotki....(na tle morza,w mundurze,z umiesnionym cialkiem i diabolicznym usmeiszkiem) jest tym samym ktory przyjedzie na spotknie?????????? a nie ze przyjdzie 60 letni stary ,oblesny pedofil czy przymulasty pryszcz??? najlepiej gadac na kamarce...albo poprosic zeby przyslal foto z dzisiejsza gazetą :)

Gość faceci cale zycie klamia
wiec kobiety tez moga wrecz POWINNY odplacac sie tym samym. Dobrze robisz, faceci sa gorsi.

i z czego sie cieszycie ? ze jestescie na tyle brzydcy ze musicie uzywac czyis zdjec i nie szanujecie cudzego czasu ? nic dziwnego ze potem nikt sie nie odzywa

Gość pieprzonnna?
serio? Myslalam, ze tylko ja jestem stuknięta. Pare razy robiłam fotomontaz, dorabialam swoja poprawioną twarz do ciala fajnej dziewczyny. Tylko ze to b.trudne i czasochlonne by wygladalo na prawdziwe :/ dlaczego to robie? - nie podobam sie sobie. Zwłaszcza ciało, nie mam ładnych dlugich nog, talii, ogolnie nie wygladam jak 'laska' - nie mam kasy na podroze by przy okazji zrobic zdjecie na tle wodospadu, wiezy eiffla, gór itp. Co pokaze na fotkach? Wersalke w wynajmowanym mieszkaniu? Bylam w jednym zwiazku. Nie zorientowal sie ale nam nie wyszlo. Dwoch facetow na zywo. ..powiedziali mi ze niepotrzebnie wysylalam cudze fotki, ze jestem oszustką etc. Zazwyczaj jedno spotkanie i cisza.

Gość ja cie przelicytuje
ja też nie mam długich nóg ,niedowagi i wcięcia w tali , nie mam też wodospadów i wioelkich kanionów , ale akceptuję siebie , u mnie problem polega na samym fakcie bycia użytkowmnikiem portalu randkowego - to traktuję w kategoriach wstydu ,a nie swój wygląd .

Gość neeext
ale wy debilki ;) ale jak kiedyś może traficie na faceta z niedowidzeniem minus 10 diopri to powinno się udać.... tylko czy Wy będziecie zainteresowane takim facetem z wielkimi grubymi soczewami na nosie ;)

Gość hehe heca
A skąd bierzecie fotki? :P Bo ja z różnych portali, czyli są ogólnie dostępne i to nie kradzież :p Spokooo wiele osób tak robi ;)

Gość pieprzonnna?
ja z fejsa, dziewczyn z usa i kanady, jak ktoras ma zablokowane to pisze zapraszam do znajomych, pogadam troche albo z tumblr.com, tam jest mega duzo fotek tylko trzeba odpowiednie tagi wpisac. Polskich zdjec nie kopiuje, modelek tez nie

Gość Alicjasssssssssssssss
Pomijam, ze przestepstwem jest poslugiwanie sie cudzym wizerunkiem ;) Jestem osoba, ktora nie posiadajac swojego zdjecia w profilu randkowym ma za soba pewnie ponad 100 spotkan, kilka zwiazkow, wiele fajnych znajomosci. Kiedys spotkalam sie z osoba, ktora na swojej stronie miala zdjecie przedstawiajace pieknie zbudowanego, zadbanego usmiechnietego mezczyzne. Umowilam sie. Na spotkanie przyszled niski, chudy, zaniedbany czlowiek z brakami w uzebieniu. Rozbawilo mnie to bo randki traktowalam sportowo co nie zmienia faktu, ze poczulam sie oszukana. Gdybym traktowala te znajomosc powaznie byloby mi bardzo przykro. Nawet gdyby ten facet okazal sie super inteligentnym, blyskotliwym interlokutorem dla mnie byl zalosnym klamca. Po co wam to? Zeby otrzymywac wiecej wiadomosci? Az tak samotne jestescie? Wywalcie dziewczyny te kradzione foty i badzcie soba. Gruba, chuda, bogata, biedna ale szczera i prawdziwa. Bez cudzego zdjecia. Randki w ciemno sa super :) Bez zdjecia ale uczciwie. Klamstwo na samym starcie to slaby pomysl ;) Pozdrawiam.

Gość ja też tak robię ale chyba
jak to się wyda to nie będzie żadnych konsekwencji? ja też korzystam z zagranicznych portali i polek nie wysyłam.

Gość To super
Samo umawianie sie przez internet jest zenujace.

Gość Alicjasssssssssssssss
Do: To super Dlaczego?

Gość szaloneee
szalone kobiety jestescie :):):) Nigdy bym na to nie wpadła bo i po co ? Kłamstwo zawsze wychodzi :)

wyślij chociaż raz swoje :) i poznaj opinie facet na temat swojego wyglądu.

Ktos mi może wytłumaczyć jaki jest sens wysyłania nie swoich, poprawionych zdjęć? No chyba, że człowiek nie chce się spotkać, wtedy tez to dla mnie głupota i zabieranie czasu innym.