Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdidnf

Czy przesiadywanie codziennie u dobrej kolezanki jest zle?

Polecane posty

Gość hdidnf

Moze niektorzy z was maja dzieci , i tak sie zastanawiam co byscie mysleli jakby w waszym domu codziennie przesiadywala kolezanka waszego dziecka ? Czy dziwilibyscie sie, nie chcieli aby byla u was tak czesto ? Bo ja jestem u kol. Czesto prawie codziennie, i ja i ona nie widzimy problemu, ale zastanawiam sie co mysla jej rodzice. Czy w taki dzien jak dzis (wielkanoc) nie wypada raczej do niej isc ? Prosze o pomoc :)

moze ona nic nie mowi, ale troche sie pohamuj z tymi wizytami bo to jest meczace ,zwlaszcza w taki dzien jak dzis :o chyba nie masz co ze soba zrobic

Gość hdidnf
Wlasnie chodzi o to ze to ona nalega zebym do niej przychodzila i nie widzi w tym nic zlego. Mi sie jednak wydaje ze jej rodzicom to moze przeszkadzac dlatego odmawiam jej dzis tych odwiedzin ...

Gość Jakie to żałosne!
Czy nie masz swojego domu i rodziny że wiecznie przesiadujesz u koleżanki? Gdyby to moje dziecko miało taką namolną koleżankę sama bym jej powiedziała żeby ograniczyła wizyty u mojej córki.W Święta to już na pewno przesada chodzić po chałupach! Ja bym cie wyprosiła😡 Każdy ma swoje życie, własną rodzinę - czy nikt ci tego nie powiedział że to jest krepujące siedzieć komuś na głowie?!!!! Pewnie w domu koleżanki była mowa na ten temat,ale takiej debilce to nie przeszkadza co myślą inni! OGARNIJ SIĘ BEZWSTYDNA dziewucho!

a przesadzacie odludki, ja tam jestem prawie codziennie u przyjaciolki i ona u mnie rowniez i moi rodzice traktuja jak jak zwyklego czlonka rodziny i moga nawet w majtach przy niej lazic i zyja:D

co innego gdy znajomosc jest mega zazyla,sama kiedys tak robilam z przyjaciolka w czasach podstawowki i gimnazjum, a co innego taka 'dobra kolezanka'

pozatym z kolezanka autorki mieszkaja rodzice, wiec pewnie nie sa przychylni tym wizytom

Gość hdidnf
Jakie to żałosne! : jestes glupiia czy czytac nie umiesz? Napisalam ze to ona nalega na wizyte a nie ja. Ona chyba nie rozumie ze jej rodzice moga byc zli. Dlatego staram sie jej wytlumaczyc ze nie powinnam przychodzic czesto... a ty zachowujesz sie okropnie. Nie pozwolilabys kolezance corki jej odwiedzac ? Moze jeszcze jak wiekszosc rodzicow nawrzeszczysz na dziecko jak nie powie ci 'dzien dobry' ?? Jacy ci dorosli sa dziwni , chyba sami dziecmi nie byli -.- PS ona jest moja przyjaciolka a nie dobra kolezanka . Znamy sie bardzo dlugo. Sorki za pomylke. Moze jeszcze ktos sie wypowie ?

Gość W zasadzie nie powinienes byc
Masz racje, codzienne wizyty moga byc meczace, bo ludziom zwykle trudno czuc sie swobodnie we wlasnym domu gdy przychodzi ktos obcy, nawet jesli to tylko przyjaciolka corki. Wizyty w swieta na pewno bym odpuscila. Moze po prostu umowcie sie w innym miejscu? I zapraszaj tez czasem przyjaciolke do siebie :)

Gość Jakie to żałosne!
Do hdidnf czytać potrafię, szkoda że ty nie posiadasz dobrego wychowania.Wszystko powinno mieć swój umiar.Gdzie są rodzice,pewnie jakaś patologia? skoro nie ma zainteresowania z ich strony gdzie podziewa się ich córka? Całymi dniami jest poza domem! To jakieś chore jest😡