Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedweselny casting

Wynajem chłopaka na wesele////

Polecane posty

Takie pytanie mam- czy mozna wynając pana, by towarzyszył na weselu partnerce.?Gdzie znaleźć, szukać takiego pana- towarzysza? Czy można sobie zastrzec, że pan x ma zachowywać się nienagannie, świetnie tańczyć i nie spożywać ponad określoną ilość alkoholu? Ile taka usługa kosztuje.? Napiszę to teraz, by uniknąć pytań - żadne atrakcje dodatkowe poza towarzystwem na weselu nie wchodzą w grę. Proszę o odpowiedź.

Gość mozesz sobie zastrzec te
wymagania:)

Gdzie szukać, jakieś namiary?

No i gadaj z Taką:( Na wsi to wesele? Trzeba znac podstawy walki sztachetom? To też ma wpływ na cene

Sorry, nie absolutnie nie- jako znajomy i tyle. Lesbijką nie jestem. Pana młodego nie szukam też? Jeszcze jakieś pytania? Brzydka i próżna też nie jestem, powód dla którego chcę wynająć towarzysza nie wymienię.

Co do walki sztachetom- z tym nie będzie problemu.

pewnie chcesz wzbudzić w kimś zazdrość:P To potencjalne zagrożenie a za pracę w warunkach zagrożenia życia słono się buli;)

Miszcz......- nie winduj stawek do góry. te stonki to są z wirusem- pytam, bo nie ze swojego kompa piszę i nie chcę by właściciel miał potem problemy...

Gość nie trzeba byc bystrym
powód dla którego chcę wynająć towarzysza nie wymienię -----------> to chyba oczywiste, że nie masz nikogo, żadnego partnera, chłopaka, męża i dlatego szukasz towarzysza na wesele.

Tak to prawda, jest to oczywisty fakt.

Gość na tych stronkach moze:
bez wirusa:)

Ja bym się może zgodził ale to niepicie jest nie do przyjęcia. Nie będę sprzeniewierzał się pielęgnowanym od dziada pradziada tradycjom:P Poza tym to mogłoby wpłynąć negatywnie na mój image beznadziejnego skończonego pijaka a tego nie zdzierżę.

Gość na tych stronkach moze:
Pic mozna, tylko z umiarem, chyba, ze chesz isz za free i w piciu odebrac oplate:P

Dziękuję za wypowiedź, ale ja nie proszę Ciebie o to byś ze mną poszedł, tylko chciałam zapytać o to czy ktoś miał podobne doświadczenie, sprawdzone osoby i jakie to są koszty. Ujmijmy to tak- dokonywałam rozpoznania tematu. Zapłacić mogę do pewnej kwoty, bo gdy cena będzie za wysoka( i nie tylko o kasę), to potrafię i odtworzę buzię, by zaprosić mojego dobrego znajomego.

Dziękuję za wypowiedzi, zamykam temat. Radosnych Świąt życzę.