Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa bojaca sie wszystkie

Jestem chyba z 5 miesiacu ciazy a nie bylam u ginekologa

Polecane posty

Gość wstydliwa bojaca sie wszystkie
zaraz wychodze :) wole byc wczesniej , ale strasznie sie denerwuje ide do faceta bo tamta baba odwolala wizyte i przyjela by dopiero w czerwcu wiec musze sie przelamac ale narazie tylko samo usg uff

Gość wrocilam!!
jestem w 17 tygodniu , według usg a wedlug miesiaczki 19/20 polozna sympatyczna , tyulko ginekolog stary dziad wredny , nie dokonca jestem zadowolona z badania wsadzil dwa palce i to wszystko a jak mam jakas infekcje albo cos? Widzialam bicie serduszka dzieciatka i slyszalam u poloznej mam zalozona karte i nastepna wizyte na srode ! :) DZIECKO JEST ZDROWIUSIENKIE

Gość wrocilam!!
termin porodu niby na 2 wrzesnia a nie wiadomo jaka plec i zdjecia nie dostalam ;/

Gość sxdfghnbgv
becikowego nie dostanie bo za pozno do lekarza pojdzie

Gość eee ze coooo????
no to gratulki

Gość Dziekuje Ci cytryneczko
kochana zaluje ze tak zwlekalam nie bylo strasznie a polozne takie mile super opieka i wogole widac zainteresowanie . a co do becikowego to nie jest wazne wazne ze z dzidziusiem jest wszystko wporzadku

"dla Ciebie seks=wizyta u gina??" Xxx nie wiem,kto to napisał,ale wyobraź sobie,że jeśli się rozpocząć współżycie bądź się wspóżyje to się należy iść do ginekologa:)

ciesze sie ze wszystko jest ok :) i mam nadzieje ze teraz bedziesz pilnowala kazdej wizyty :) co do chodzenia do gin po pierwszym wspolzyciu - to przeciez nawet tego w szkole ucza :)(przynajmniej u mnie uczyli) co prawda ja nie poszlam po pierwszym ale pare tyg po :) ale juz mniejsza o to :)

Gość moze i ucza
ale ja tego nie mialam w szkole :) pozatym nic mi nie bylo po wspolzyciu a chlopak zdrowy :)

Gość gość
witam, jest ktoś tu jeszcze? Też mam pewien problem, chciałam się kogoś poradzić

Gość Mloda Mama Nikola
To jest dla mnie chore . Masz 19 lat a zachowujesz sie jak dziecko , nie mam prawa Cie osadzac ani pouczac , ale powiem Ci , ze ja mam nie cale 18 lat jestem w 16 tyg ciazy i sie bardzo Ciesze i niczego sie nie boje , bo daje zycie swojemu dziecku i nawet gdybym miala umzec przy porodzie to i tak bym urodzila ta malutka kruszynke . Bylam u ginekologa raz w 10 tyg ciazy i mam zamiar isc dopiero w 8 miesiacu ciazy ale mam ku temu pomowy czemu boje sie ginekologa w sumie nie go tylko boje sie o moje dziecko . Bedziesz mama , dorosnij i sie nie boj dziecko to diament najdrozszy jaki bedziesz w zyciu miala . Ja akurat ciaze przechodze strasznie bo z lozka wychodze raz na tydzien , caly czas bym spala , wymiotuje prawie po kazdym posilku i rano jak jestem natczo , mam bole brzucha i plecow . Idz do lekarza i ciesz sie ze juz nie dlugo bedziesz mogla przytulic swojego maluszka . Pozdrawiam

Gość gość
Do autorki ! Sypiasz z chłopakiem a boisz się iść do ginekologa !!!! Śmiech na sali !!!! 5 miesiąc, a ty jak 5 letnie dziecko - boję się ! A z k*****m to wiesz co trzeba robić ! Ja miałam 16 lat jak byłam w ciąży nikt mnie nie wyręczał ! Byłam w ciąży to byłam odpowiedzialna za to dziecko ! Od początku chodziłam na badania i wszystko sama załatwiałam i o wszystko zadbałam ! Owszem bałam się porodu ale dużo na ten temat czytałam i przygotowałam się na to psychicznie że bědzie bolało i że muszę zachować spokuj dla zdrowia tego dziecka ! Dziś mam wspaniałą 15 letnią córkę ! Z ojcem dziecka przetrwałam 13 lat , drugie dziecko planowane urodziłam w wieku 21 lat, a ty masz 19 lat ! Weź się ogarnij !

Gość gość
Do autorki ! Sypiasz z chłopakiem a boisz się iść do ginekologa !!!! Śmiech na sali !!!! 5 miesiąc, a ty jak 5 letnie dziecko - boję się ! A z k*****m to wiesz co trzeba robić ! Ja miałam 16 lat jak byłam w ciąży nikt mnie nie wyręczał ! Byłam w ciąży to byłam odpowiedzialna za to dziecko ! Od początku chodziłam na badania i wszystko sama załatwiałam i o wszystko zadbałam ! Owszem bałam się porodu ale dużo na ten temat czytałam i przygotowałam się na to psychicznie że bědzie bolało i że muszę zachować spokuj dla zdrowia tego dziecka ! Dziś mam wspaniałą 15 letnią córkę ! Z ojcem dziecka przetrwałam 13 lat , drugie dziecko planowane urodziłam w wieku 21 lat, a ty masz 19 lat ! Weź się ogarnij !

Gość gość
8:26 zapomniałam dodać że szkoły też skończyłam ! Studia ! Mam własny salon kosmetyczny , dzieciom nigdy niczego nie brakowało ! Ja się chce to można ! A mogłam polegać tylko na sobie ! Bez niczyjej pomocy !