Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boomberka

jak Wasz facet poprosił Was o bycie jego kobieta?

Polecane posty

Gość boomberka

mieliście jakieś romantyczne sytuacje? wprawdzie nie chodzi mi o żadne zaręczyny tylko o "chodzenie" dopiero ze sobą więc chyba większość powie że nie było fajerwerków u mnie było dziwnie. zostaliśmy parą na zakrapianej imprezie, dziwny początek ale nadal jestemśmy ze sobą po 1,5 roku

Gość o Hela Twoje ciało mnie
my najpierw się przyjaźniliśmy, najpierw po 2 latach znajomosci ja się zakochałam, ale on nie :-D potem ja się odkochałam, a on się we mnie zakochał po kolejnych 4 latach. Potem poznałam pewnego mena i jak już miałam z nim by c, to mój wyskoczył z pierścionkiem (a wtedy nawet jeszcze nie byliśmy w związku) :-D

Gość hmgmgngp
Boze, akle patologia. Nic dziwnego, ze ten kraj upada.

Gość To był kumpel kumpla i miał
być klinem po nieudanym związku. Kiedy po nocy spędzonej razem zwijałam się do domu, trzymał mnie za rączkę. 2 tygodnie słał mi smsy aż pojawił się pod drzwiami, oznajmił, że przeprowadził do mego miasta i chce ze mną być ;)

Gość u mnei też sypie piękny śnieg
3 lata

Gość my mamy prosić o bycie naszą
kobietą? Upadłaś na głowę kobieto? Wystarczy, że oczekujecie, że to my do was zagadamy, my się umawiamy, my płacimy na randkach, my dzwonimy i z pytaniem czy się podobało wam i czy chcecie więcej itp.