Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytomozliwe01

Czy to może być ciąża ?

Polecane posty

Gość czytomozliwe01

Witam ! Kochałam się ze swoim chłopakiem 23.03.2013 a ostatni okres miałam 09.03.2013. Średnia długość mojego okresu to 30 dni więc wychodzi na to że były to dni płodne. Robiliśmy to z zabezpieczeniem i wszystko było okej prezerwatywa nie pękła ani nie zsunęła się a wytrysk nastąpił w prezerwatywie poza mną. Od paru dni bolą mnie lekko piersi lecz tylko gdy nacisnę na nie. Dodam że mam dość duże piersi a sama nie należę do "dużych" osób i zastanawiam się czy jest to objaw ciąży czy tylko że tak powiem "zmęczenie" piersi. Od czasu do czasu tak może dwa razy na dzień coś zaboli mnie w podbrzuchu ale również bardzo bardzo lekko. Czy to mogą być objawy ciąży ?

Gość TAK JEŻELI
UPRAWIAŁAŚ SEKS, TO MOŻESZ BYĆ W CIĄŻY !

Gość kasia0701
mam dwojke dzieci i pierwszym objawem za kazdym razem byl bol piersi:) do okresu jeszcze masz troche czasu,tak ze najlepiej az poczekasz na miesiaczke:) mysle ze to nie ciaza,choc wiesz trochce za wczesnie zeby jakies objawy byly:)

Gość kasia0701
a bolaly Cie wczesniej przed miesiaczka piersi??czy wystapilo to pierwszy raz?? widzisz ja przy pierwszej ciazy tez kochalam sie z zabezpieczeniem i wydawalo mi sie ze to niemozliwe zebym byla a jednak:) prezerwatywa nie daje 100 % pewnosci tymbardziej ze to były dni płodne:)

Gość czytomozliwe01
Owszem tyle, że moje pytanie jest troszke inne i raczej chodziło mi o ocenienie przez kogoś bezstronnego możliwości przy opisanym zdarzeniu.

Gość czytomozliwe01
Już wcześniej bolały mnie czasami piersi ponieważ są duże i często po obfitym sprzataniu lub ćwiczeniu bolały

Gość kasia0701
powiem Ci ze mnie ostatnio tez bolały przed miesiaczka i nawet testy robilam,ale za kilka dni dostałam okres, mozliwe ze bolaly nie z powodu ciazy,lecz jednak kochalas sie w najbardziej płodnym dniu takze jest szansa ze to ciaza:)

Gość czytomozliwe01
Mam nadzieje, że nie bo nie jestem raczej na to gotowa ;)

Gość kasia0701
nie martw sie:) ja tez ostatnio jak mnie bolaly to sie tak nakreciłam ze to ciaza ze az 4 testy zrobilam:) a to nie byla ciaza:) stresowalam sie tak bardzo ze mi sie 7 dni spoznil nawet,gdzie wczesniej zawsze co do dnia:) trzymam kciuki:) i sie nie stresuj:)

Gość pytam powaznie.l
Ja mam wszystkie objawy ciąży, na tescie wyszło 1,5 kreski, tlyko ze ja seksu nie uprawiam, czyzby niepokalane?

Gość kasia0701
skoro nie uprawiasz seksu to po co robilas test??cos tu niegra:)