Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEElii

meczacy kaszel w 20 tyg.ciazy -jak sobie radzic?

Polecane posty

Gość LEElii

od kilku dni mam bardzo meczacy kaszel ,lekarz przepisał mi jakis prepatrat na bazie tymianku tylko ze nie przynosi zadnych efektow ,a tymczasem zbliza sie noc i az sie boje tego co bedzie -nie pomaga wietrzenie pokoju, nawilzacze powietrza czy spanie na pol siedzaco ,doradzcie cos prosze jak sobie pomoc

Ja też mam aktualnie kaszel (suchy) i jak zasnę to jest ok, gorzej jak się budzę do toalety to wtedy znowu zaczynam kaszleć i nie mogę zasnąć, ale u mnie już 33 tc leci. Zaczęłam brać Stodal, ale nie sądzę żeby mi pomogło. Zauważyłam że jak piję wodę małymi łykami przez dłuższy czas, to trochę mniej kaszlę.

mnie na suchy, męczący, nasilający się podczas leżenia kaszel pomogły 3 rzeczy 1. pektosol krople - one sa na spirytusie ale wziełam 5 kropli i rozcieńczyłam dużą ilością wody buzia mi sie zamknęła 2.syrop prawoślazowy - rewelacja 3.syrop sosnowy z tym,że miałam domowej produkcji ale ten z apteki pewnie zadziała tak samo Po 2 dniach brania tej mieszanki po 3x dziennie kaszel mi zniknął a wcześniej męczyłam się 5 dni. Nie ma żartów z takim kaszlem w ciąży mnie doprowadził do skrócenia szyjki.