Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek23

Jak zagadać do obcej dziewczyny??

Polecane posty

Gość tomek23

Czesc. Mam takie pytanie w jaki sposób i wógole jak zagadać do obcej dziewczyny na ulicy, wiadomo na dyskotece lub innej imprezie nie ma z tym problemu bo wtedy jakiś temat wspólny sie znajdzie i tez na imprezach dziewczyny bardziej sa otwarte na nowe znajomości. Ale chodzi mi o sytacje np stoje sobie na swiatłach dziewczyna sie usmiecha jak wtedy zagadać?, dodam ze chodzi mi o przedział wiekowy tak 18- 23

Gość sprawdzony tekst
"ruchasz się czy trzeba z tobą chodzić ?" :classic_cool:

Gość tomek23
hehe ten tekst jest słaby

Gość *anisia
myślę że powinienes byc soba ponieważ tov kobiety najbardziej cenia nie bzudury kture wymyślaja ci koledzy bądz sobą i zagadaj do niej normalnie mówie ci na pewno wypali

Gość tomek23
no ale jak w jaki sposób?

Gość jak sie wyzbyc?
no jalatwiejsze co mi przychodzi do glowy to spytanie sie jak gdzieś dojsc.. no a potem musisz jakoś ciągnąć i zagadac o czyms innym.

Gość ooooooooooooooooole
"Proszę mi wybaczyć nadmierną smiałośc ale czy mogę się dowiedzieć, jak masz na imie?" Gdyby do mnie ktoś tak zagadał... ale ja mam 25 lat... :P

Gość an_an
ważne, żebyś był sobą :) Zapytać może o wszytko tylko nie bądź wulgarny, a najlepiej jak powiesz wprost, zapytasz jak ma na imię, czy miałaby ochotę się spotkać. Naprawdę nie ma czego się bać. większość dziewczyn zareaguje lepiej niż się tego spodziewasz :)

Gość gość
Niektórzy mają naturalny talent. Do gotowania, do majsterkowania, do sportu… do podrywania. Mieć naturalny talent, oznacza posiadać cechy atrakcyjnego mężczyzny. Ale jeśli po prostu urodziłeś się słaby, albo na słabego wychował cię dom rodzinny czy też środowisko , to ile czasu zajmuje, żeby się oduczyć nawyków wpojonych przez kilknaście lat!!!! Ja niestety byłem takim słabiakiem. Myslałem już nawet że dla mnie nie ma ratunku. Wtedy z pomoca przyszedł mi kumpel który opowiedział mi o feromonach ( zamawiał z http://pherowin.pl) , poskładałem się z nim na większą ilość i szliśmy na łowy. O dziwo nasze wyniki były znacznie lepsze niż wcześniej. Szczególnie zdziwiłem się jak raz same zagdały nas dwie całkiem ładne dziewczyny. A jak już mówiłem nie miałem nigdy wiary w siebie.