Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2333333333

Boje sie ryzykować w życiu....

Polecane posty

Gość emilka2333333333

Wiem ,że to nie dobrze ,ale boje sie wszelkich zmian , wyzwać ... Np żeby sie przeprowadzic do innego miasta gdzie miałabym lepsze perspektywy ,nawet poznawać nowych ludzi sie boje... To jest zle , bo trace pewnie na tym ,ale comam zrobic żeby sie nie bać i iść od przodu?

Gość norroo
to nie wyjeżdzaj i już

Gość Anna P jak piróg
Jeśli nic nie zrobisz - nie pojdziesz do przodu.. Więc będziesz żyła tak jak dotychczas.. Chyba tego nie chcesz, skoro to piszesz ?

Gość emilka2333333333
ale ja chce coś zmienić, tylko sie boje... że mi sie coś nie uda itd i tu nie tylko o wyjazd chodzi ,ale o wszystko, nawet o nowe znajomości bo boje sie jak zostane odebrana itd

Gość Kali jeść, kali srać
Pomyśl sobie, że lepiej ryzykować i żałować, niż żałować, że nie ryzykowałaś :P

Gość emilka2333333333
właśnie , stoje w miejscu od paru lat i nie może tak dłużej być...jest w miare ok ,ale nie tak jakbym chciała...

musisz nauczyć sie ryzykować ...Kto nie ryzykuje nic nie zyskuje . oczywiście w granicach rozsadku .. nie mozesz żyć cigle w strachu przed nowym bo to co cię może spotkać może być najlepszym co cie spotkało

Gość Anna P jak piróg
Nie patrz na innych, bo to nie ich życie. Próbuj teraz bo za kilka lat bedziesz w tym samym m-cu i pomyślisz wtedy : "Gdybym spróbowała 1 kwietna 2013 roku to teraz nie siedziałabym tu teraz... :]

Gość emilka2333333333
dementorek95 - masz racje , właśnie czuje ,że omija mnie przez to najlepsze bo najlepszych ludzi poznawałam przez przypadek i najlepsze rzeczy też mnie sppotykały jak własnie ryzykowałam ...

Gość emilka2333333333
Chociaż też nie zawsze mi sie udawało ,ale trzeba zaryzykować bo inaczej obudze sie za kolejne 5 lati pomyślę ,ze znowu w moim zyciu nic się nie zmieniło

więc rusz do przodu :) zdziałaj coś .. a napewno będzie lepiej . Wiesz każdy boi się w swoim życiu czegoś nowego , że cos pojdzie nie tak , ale na tym zycie polega raz na wozie raz pod wozem :) .."Nie ten odważny kto nie odczuwa strachu lecz ten kto pomimo niego podejmuje ryzyko ".. Mam nadzieje że w chwilach zawachania przypomnisz sobie te słowa i jednak zaryzykujesz choć raz :)

To ja mam jeszcze cos z Tolkiena: W życiu wygrywa, tylko ten ten kto pokonał samego siebie. Kto pokona l swój strach, swoje lenistwo, swoją nieśmiaość. Pomyśl jesteś jeszcze młoda... mozesz robić w życiu wszystko.. Naprawde wszystko - uwierz.. UWIERZ W TO!

To oczywiscie nie z Tolkiena... po prostu wczesniej zaczełam pisać coś od niego. :)