Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynnnna 26 lat

NIGDY:

Polecane posty

- nie miałam faceta i mieć już raczej nie będę - nie całowałam się ani nie uprawiałam seksu - nie byłam na żadnej prawdziwej randce - nie byłam w kinie/teatrze prywatnie (jedynie na szkolnych wyjazdach) - nie byłam na żadnym koncercie - nie byłam za granicą Ma ktoś coś do dodania od siebie??

Gość I tak powinno byc
Ktos cie trzyma w piwnicy?

Gość Marta,23
a skonczylas chociaz studia...pracowalas i bawials sie wibratorem? jesli choc raz powiesz NIE.......to znaczy ze jestes chora :(

Gość upiór w operze
ok, teraz wymien co ZAWSZE:

Gość wszystko jeszcze przed
Tobą

Gość pokazujesz jaka kaleka z
ciebie? Bo rozumiem, że miałabyć 15 lat. Ale stara baba, żeby nigdy w teatrze nie była? To tylko źle o tobie świadczy. Nie masz czym się chwalić chyba. Ale pewnie za to chlejesz :)

Gość norroo
ja raz w teatrze byłam jak chodziłam do szkoły :classic_cool:

jem pajęczyny z piwnicy🖐️

Gość i nie będę!
Nigdy nie uprawiałam sexu analnego, tyle ode mnie- o mnie :D

Gość chupacabrasde
dziewczynnnna 26 lat spoko ja mam dokładnie tak samo.

Gość wojnazmoj
kur wa zachukany z ciebie domator fobik ludzi sie boi nieudacznik na maxa. nic nie pomoze juz

nikt mnie nie trzyma w piwnicy, ale wy nie wiecie jak to jest mieć nadopiekuńczą matkę, która trzyma pod kloszem skończyłam studia i pracuję

Gość Prorok z Bełchatowa
Facet 27 lat - nie miałem dziewczyny, ale myślę, że kiedyś będę mieć J.w J.w J.w 1 koncert 1 dzień za granicą (Berlin) Ma ktoś coś do dodania od siebie??

Gość jesteę studetneę
nigdy - nie nosiłam tampona - torebki w inny sposob niż przewieszoną przez ramię - nie używałam prezerwatywy - nie farbowałam włosów - nie byłam u kosmetyczki - nie byłam w zoo, teatrze - nie jechałam taksówką ani autem

Gość chupacabrasde
tyle że chodzędo kina często i do teatru czasem ale zawsze sama

Gość chupacabrasde
tyle że chodze do kina często i do teatru czasem ale zawsze sama

Gość nie no TO SĄ JAJA
nigdy nie farbowałam włosów i nie zamierzam nigdy nie byłam u kosmetyczki i nie zamierzam nigdy nikogo nie zabiłam i zamierzam

nic nie rozumiecie ograniczeni ludzie, jesteście zajebiści, rozrywkowi, obyci, światowi bo macie znajomych, jesteście z normalnych domów, imprezujecie spotykacie się z ludźmi i chodzicie do teatru. ja nie chodzę bo nie mam z kim, a sama nie chcę iść, bo wiem że będę czuła się źle.... jestem odludkiem domatorem a wy umiecie tylko napisać "wyjdź do ludzi dziwaku" zresztą czego ja się spodziewałam? odrobiny zrozumienia ze strony bywalców tego forum ?? hahaha

Gość na wyspach bergamutach.....
jestes odludkiem domatorem z wyboru czy z przymusu?

Gość ja mam tak samo
też przez nadopiekunczą matkę, jestem niewiele młodsza od autrki.tylko byłam w teatrze wiele razy i za granicą raz. potrzebuję terapii by normalnie żyć. do seksu mnie jakoś nie ciągnie.

nigdy nie miała pyrtka nigdy nie bede mieć pyrtka i nigdy nie chciałabym mieć pyrtka

innaaa>>> ani jedno ani drugie... jestem dla was kompletnym dziwadłem tak wygląda moje życie i przysięgam że nie umiem tego zmienić ale wy tego chyba nie rozumiecie... ale zanim następnym razem zaczniecie narzekać na swoje życie, pomyślcie że niektórzy mają jeszcze bardziej przesrane pozostaje mi dożyć ile tam mi jeszcze lat zostało i zdechnąć samotnie w domu opieki obym sie tylko za bardzo nie męczyła przez reszte mojego marnego żywota

Gość nie no TO SĄ JAJA
:D Biedna jesteś, nikt tu nie może pomóc, musisz sama chcieć zmienić swoje życie i faktycznie jesteś młoda i wszystko przed tobą, to czego nigdy nie robiłaś możesz nadrobić w moment, nie ma czym się martwić! Ja nawet trochę zazdroszczę że niektóre super rzeczy jeszcze przed tobą, a za mną dawno temu, ale na szczęście wyzwań nie brakuje i od cholery jest do przeżycia. Także spokojna głowa, piszesz jakbyś była staruszką a jesteś młoda osobą.

Gość chupacabrasde
idź sama ja też kiedyś myślałam że będę się dziwnie czuła ale się przyzwyczaiłam.

Gość I tak powinno byc
Nadopiekuncza matka nie pozwala ci sie wyprowadzic? Pracujesz, wiec powinnas miec jakies pieniadze. ?

Gość nie no TO SĄ JAJA
Dokładnie, niektózy mają gorzej od ciebie, cierpią straszne choroby, są kalecy, nie widzą, nie słyszą, nie ma większego nieszczęścia niż utrata wzroku, ukochanej osoby, etc etc Mogłabyś cierpieć straszny głód, byc gwałcona i torturowana, i w ogóle straszne rzeczy mogłyby ci się przytrafić. Książki czytaj, zobaczysz jak rozpromieniejesz i uwierz w siebie, że możesz coś zrobić, marazm kiedyś się skończy, jak wszystko.

Gość I tak powinno byc
26 lat to taki wiek, w ktorym powinno juz sie twoje "nigdy czegos tam nie zrobilam" ogarnac.

Gość mnmmnm309
dziewczyna, ale z co jest z Tobą nie tak? nie masz kasy, jesteś brzydka, masz parszywy charakter? Czemu nigdy nie byłaś w kinie prywatnie? Jaki jest powód? Czemu nie masz znajomych? Mieszkasz w jakimś Lulkowie ze srającymi pod siebie emerytami czy o co chodzi?

Gość Katjja
Poojebana wyjedź daleko od cywilizacji będą ciebie wytykać palcami, a faceci takich stwardziałych dziewic nie lubią , bo są kłodami w łóżku.