Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gossipgirl23

ma ktos kryta kuwete dla kota?

Polecane posty

Gość gossipgirl23

jak sie sprawdza? jest poreczna? trzeba ja otwierac codziennie zeby wyczyscic? mniej smierdzi?

Gość norroo
od kiedy od kuwety jedzie?

ja mam, oczywiscie ze trzeba ja otwierac zeby wyczyscic, ja sobie ja chwale, kociak tez :P

Gość gossipgirl23
Lady Love ty sie juz nie wypowiadaj na temat kotow bo jestes barbarzynska morderczynia, juz wszyscy wiemy jak traktujesz zwierzeta.

Gość gossipgirl23
Twoj kociak to juz jest na wykonczeniu, po tym jak go puscilas w samopas, nazarl sie z glodu swinstwa a potem czekalas 3 dni zanim zawioslas go do weta, bo ci bylo szkoda kasy:o

Gość pampelumpaa
a ja tak nie na temat, jaka sucha karme dajecie swoim kotom?

Ja mam dwie, model Cathy. Koty szybko się nauczyły. :) Z dobrym żwirkiem śmierdzi o wiele mniej. Ja czyszczę kuwety co najmniej dwa razy dziennie, otwieranie jest łatwe, a same pudło nie jest jakieś duże i zagracające. Co dwa miesiące wymieniam filtry i jest wszystko w porządku. W porównaniu z otwartą kuwetą to niebo a ziemia. Dużo mniej smrodu, jest bardziej estetycznie no i żwirek o wiele mniej się nosi. Jeden z moich kotów ryje jak kret i w otwartej zawsze żwirek był dookoła, teraz nie mam tego problemu. :)

Jeśli chodzi o suchą karmę, to daję kociambrom Orijen. Ważne jest, żeby była jak największa zawartość mięsa, a Orijen ma 80%, no i nie zawiera zboża. :) Mogę z czystym sumieniem polecić.

ja mam krytą, z filtrami. otwieram tylko przy całkowitej wymianie żwirku raz na 3-4 dni, codziennie czyszczę specjalną łopatką (kuweta jest xl więc i otwór jest duży i nie muszę jej rozkładać by mieć pełny dostęp do całości, sięgam). Drzwiczki wywaliłam, bo się nie sprawdzały. Ogólnie bardzo polecam. Ja jestem zadowolona (praktyczne, filtry połączone z odpowiednią dietą= zero zapachów), goście są zadowoleni (nie widzą otwartej kuwety, to jednak ma wpływ na estetykę), kot jest zadowolony (ma odrobinę prywatności:P)