Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

powrót do rutyny i rzeczywistości

Polecane posty

czyli :( [zły] [wściekły] [śpioch] z nieba z powrotem na ziemię, do piekła...

Gość Zaraza,
na ziemi jest piekło, a potem... zobaczy się ..

Rzeczywistości swojego życia tworzysz Ty. Jeśli jest nudna lub nie do zniesienia - możesz to zmienić.

Gość dur brzuszny
pitu pitu bajki psychologów o tym jak tworzymy naszą rzeczywistośc , rzeczywistośc już jest i my jej nie tworzymy możemy tylko zmienić to jak ją spostrzegamy .....

jacek , co Ty pierdolisz? tu chodzi o rutynowe działania , które się powtarzają i ich nie zmienisz 💤

@dur Każdy z nas żyje w swoje bajce, w swojej wizji świata. W mojej i wielu ludzi których znam - to ja odpowiadam za swoje życie i mogę coś w nim zmienić. Ty jesteś wolnym człowiekiem - jeśli chcesz wierzyć że możesz zmienić tylko postrzeganie to ok. Tylko wiesz, kiedy inaczej postrzegasz świat - inaczej reagujesz. Kiedy mówisz "Jak blisko tylko 2km" a ktoś inny mówi "O rany jak daleko az 2km" to który z nich szybciej dojdzie? Nastawienia zmienia ciebie i twoje zachowanie pozwala Ci zrobić coś więcej. Percepcja jest subiektywna, jej rezultaty - wymierne i realne.

@revolver Napisałeś że powrót do piekła. Co jest dla ciebie piekłem? Wyjaśnij mi, bo może źle Cię zrozumiałem.

Gość zapewne
chodzi o mordy na ludności cywilnej na wojnie w Iraku .

Gość dur brzuszny
jasne że optymistyczne podejscie zmienia sposób dochodzenia do pewnych spraw , niemniej rzeczywistośc to fakty , jak ktoś nie ma nóg to nawet jakby nie wiem jak wierzył mu nie odrosną , może co najwyżej dzięki optymizmowi zdobyć dobre protezy i wybrać się w nich na biegun północny ... czyli teoretycznie wszystko jest możliwe ale fakty pozostają niezmienne 🖐️

Gość zaraza,
mordy na sobie samym są jak po dobrej imrezie patrzymy w lusto. w sobie samym też.

po imprezie są różne stany - czasem mordercze :classic_cool: święta rutyną? rzeczywiście są tak często...

Gość ej, nieładnie tak
Rev jest zatrwożony powracającą rutyną i marudzi jak dziecko nieznośne bo kochanka nie chce dać tego czego pragnie... :classic_cool:

Gość jateżżałuję
a gdzie byłeś revolverze? gdzie to niebo? w burdelu ? :P

Gość jateżżałuję
to co piszeszz JackuJ to tylko częśc życia, na którą masz wpływ. nie możesz jednak zmienić wszystkiego

Rev jest zatrwożony powracającą rutyną i marudzi jak dziecko nieznośne bo kochanka nie chce dać tego czego pragnie.. >>>yhy...zwłaszcza ze mi rutynowo odmawia :classic_cool: jateżżałuję a gdzie byłeś revolverze? gdzie to niebo? w burdelu ? nie uznaję prostytutek - uznaję jedynie kobiety :P Jakby bycie w niebie było stanem permanentnym, to dopiero byłoby przesrane >>>to zupełnie inny świat - zupełnie inny stan i nikt nie czuje czegoś takiego jak nuda - nuda to uczucie dla rodzaju ludzkiego :classic_cool:

Gość pani sam wiesz kto
może dziś by nie odmówiła ale szanse zaprzepaściłeś :classic_cool: chyba, że grzeczny będziesz

Gość pani sam wiesz kto
możesz tylko jeszcze o tym nie wiesz

Gość pani sam wiesz kto
rutynna zależy od obojga osób

Gość pani sam wiesz kto
czasami brak warunków by taka prowokacja zaoowocowała... koniec rundy na dziś