Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do zobaczenia......

po tamtej stronie

Polecane posty

Gość do zobaczenia......

jestem tu aby było mi łatwiej,doswiadczenia innych pomagają,systematyzują wszystko,przeszłam wiele etapów o ktorych nie masz pojęcia ,Ty mnie tylko nienawidzisz,i tylko zawsze podejrzewasz o najgorsze,lata musialy minąć zebym poczuła znów swoją wartość,bo najpierw zrobiłeś ze mnie 8my cud świata,by mnie zrzucić na samo dno,osobę niegodną uczucia,szacunku,niczego....poznając "inne" dziewczyny dopiero wtedy przejrzałam na oczy,ze jestem wyjątkowa i tkwi we mnie wielka siła Nigdy nie pozwolę,by ktokolwiek źle mnie traktował,i się bawił moją osobą Nie mam nic do Ciebie,bądź szczęsliwy,układaj sobie życie,i przestań mnie nienawidzić tylko za to,ze Cie kochałam a może nawet nadal,,,wspomnienie o tym chłopaku z kiedyś

Gość nózki w galarecie
ktos kto karze inna osobe za jej uczucia albo sam nie jest do nich zdolny albo ma je w tzw glebokim powazaniu, albo.... niezaleznie od wszystkiego - to nie twoja wina

Gość kurczak na wrotkach
taa to trudne sprawy

Gość do zobaczenia......
zrozumiałam to doskonale ,jestem i byłam niegodna Twojej osoby,Twojego zainteresowania,ja w ogóle nie zasługuję na miłość,to chciałeś mi udowodnić, i Ci się swietnie udało teraz się okazuje,że nawet nie mogę swobodnie wyrażać swoich myśli,bo nie dośc ze mnie zniszczyłeś jako kobietę,to jeszcze musisz resztki mnie podeptać,odejdź w pokoju i nie rób tego żadnej innej kobiecie.

Gość dawno,dawno temu
był sobie chłop,byla sobie baba i jakoś sobie żyli i pierdzieli pod kołdrą,mieli dzieci,bez takich pseudouczuciowych bzdetów,w stylu nie wiadomo czy Zenek kocha Justysię,Marysię a może Krysię, a teraz to się wszyscy tacy uczuciowi zrobili,ja nie wiem,nie wiem,co się dzieje i co to będzie,za dobrze jest ludziom,a mówią,że jestr kryzys

Gość do zobaczenia......
to są bardzo trudne sprawy,bardzo,dziękuję Wam facet myśli ,ze ja się nim bawię,że prowadzę jakąś grę,podstawa jest taka,ze go dawno temu jakaś kobieta zraniła,i już w każdej upatruje dziwkę i zdzirę a mi z tym nie po drodze,nie pomyślał,ze ja też miałam jakieś plany,ze po cięzkach czasach,chaiałm sobie dać szansę na uczucie,a on tylko na kazdym kroku mi udowadniał jak mu na mnie nie zależy,a jak się rozstaliśmy tak się okazuje że go interesuje mój każdy krok' jesli będzie tak wszystko rozgrzebywane,to nigdy nie będzie spokoju,i tak na tą historię "poszło" sporo czasu, marzyłam o rodzinie,dzieciach,czy On kiedykolwiek o tym pomyślał,ze jak będzie tak mi mieszał w życiu to będę trwała w czymś co przekreśla moje szanse? totalny brak odpowiedzialności,niedojrzałość ...ja już nie mam sił na to wszystko

Gość Sabrina S.z Genui.O mamma mia!
Oj mała, rzuć już go wreszcie, przestań kwilić, smęcić i mącić. Jesteś znana i nikt się nie nabierze na te Twoje - tutaj - 'występy'. I Choć lepiej na boysów. Ty będziesz rwać - tak jak lubisz - tych z lewej, a moja będzie prawa strona. Rajt? :D A potem porównamy zbiory, też tak jak lubisz. :D Tylko nie 'wykłócaj się z góry', że Twój wynik jest lepszy, no bo ręce opadają. Dzisiaj, zważywszy na twój stan, dam Ci fory, aj promis. I Zakładaj te mokasyny. Jestem u Ciebie za 5 minut. :D no to pa.