Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robson3044

Co się stało z Iwoną Wieczorek?

Polecane posty

Gość robson3044

taka piękna była

Gość robson3044
oby tylko to

Gość Tez ja wspominalam
A dlaczego mialaby uciekac ?

Gość robson3044
tak mnie jakos naszło

Gość pewnie nie zyje
to juz 3 lata 🖐️

Gość pewnie nie zyje
nie zdziwilbym sie jakby ja wywiezli do burdelu i obrabia laski z fotek wyglada na rasowa sucz

Jaka piękna? Wytapetowana przeciętniara. Podobno z kims się zabawiała i to chyba za kasę, miałą takie znajomości. To pewnie albo ktoś ją wykończył, jakiś zbok, albo rzeczywiście w burdelu robi.

Gość uprasza sie by prawiczki
o IQ ponizej 50 nie wypowiadaly sie w tematach ktorych nie ogarniaja...

Gość ula której ukradli nick
któż to taki ? jakaś kafeteryjna diva?

Gość robson3044
byla w moim typie, bym sie w niej zakochał jak bym ja spotkał

Gość ugikbkk.
iblk

Gość o tej debilizm
paskudna blachara ,ale i tak szkoda bo to też człowiek

Gość Marta,23
nie znałam jej osobiscie...ale to bardzo poruszająca i zastanwiajacA historia...zeby nie powoiedziec smierdząca... POLICJA SOBIE NIE DAŁA RADY....I TO NIE BYLE JAKA TYLKO JAKIS TAM SPECJALNY WYDZIAŁ!!!....SAM DETEKTYW RUTKO-TEZ NIC NIE WIE....BAAAA....NAJLEPSZY JASNOWIDZ W POLSCE TEZ NIC NIE WIE... WSKAZAŁ TAM NIBY W SwOCIH WIZJACH DZIALKĘ ALE TO FALSZYWY TROP. kamera z monitoringu choć nagrała jej chód i faceta z nią (!!!) nie naprowadzila nikogo na trop! -faceta nie odnalezli mimo tego ze cala polska widziala go w tv...(zagraniczny turysta???)... POWIEDZCIE MI KTORA normalna 19 stka idzie sama o 5 tej rano na piechotę....w kusej mini,boso i szpilkach w rece??? (no moze fakt duze miasto ,kamery na ulicach czula sie bezpeiczniej niz na wsi)...ale nie mowili jej nogdy rodzice ,ze to bardzo nieostrozne???...dlaczego znajomi z dyskoteki pozwolili jej wyjsc samej?...co z tym jej chlopakiem z ktorym sie poklocila?....czy nie wydaje sie wam ze ta jej wypacykowana mamunia udaje rozpacz??? jakby jej to bylo obojetne... mysle ,ze zwloki ktoś by juz dawno odnalazł,uciec nie mogla...dziewczyna jest niewolnikiem w jakims zachodnim burdelu...

Gość leeenaaaa
Marta, zrozum prostą rzecz: Wszyscy mają prawo chodzić po mieście o dowolnej porze dnia i nocy i ubierać się jak chcą. Natomiast nikt nie ma prawa wyrządzać krzywdy drugiemu człowiekowi. Nie rozumiem, dlaczego przekaz społeczny brzmi "nie chodź sama po ciemku", "nie nos mini" zamiast "NIE ZABIJAJ", "NIE GWAŁĆ", "NIE KRZYWDŹ". Nocny spacer i mini spódniczka nie są żadnym usprawiedliwieniem dla przemocy.

Gość Marta,23
tak jest, NASZE PRAWO,prawo pisane,ustawowowe ...NASZE JAKO LUDZI NA CALYM SWIECIE ,NIEZEALEZNIE OD KRAJU.......GWARATNUJE NAM WOLNOSC OSOBISTĄ-NIETYKLANOSC... TO ZE MOZEMY SOBIE CHODZIC SAME PO NOCACH I NAWET W KUSYCH mini ,. TO ZE NIKT NIE MA PRAWA NAS SKRZYWDZIC,uderzyc,porwac....... ALE jest tez "prawo niepsiane"...nie wiem jak to nazwac...ROZUM?OSTROZNOSC...LOGIKA..? INSTYNT SAMOZACHOWAWCZY? (JEDNYM TO PRZEKAZUJA RODZICE, INNI SAMI GO MAJĄ WRODZONE-JAK JA).... o tyle o ile chorzy ludzie,bandyci i psychole z roznych przyczyn mają problem z przestrzeganiem tego PIEERWSZEGo,USTAWOWEGO PRAWA....TAK nie rozumiem dlaczego ZDROWI NIE MAJĄ INSTYNKTU i nie sa ostrozni??? Zawsze dla wslanego dobra trzeba dmuchac na zimne...(nie mowię zyc pod kloszem,ale nie prowokowac zlych sytuacji i zlych ludzi.). Iwonę zgubiła chyba pewnosc siebie,arogancja(?),bezmyslnosc,moze tez procenty....moze frustracja bo sie poklocila z chlopakiem? Instynkt zawsze nam powinien mowic ,ze obcy jest ZLY...(NIE BRAC CUkierka od obcego,nie wpuszczac do domu,nie dac sie podwozic,nie chodzic samej kuso ubranej).To sa elementarne zasady ostroznosci o ktorych mlode dziewczyny zapominają!!!..... Prawo pisane jest prawem pisanym...SKORO NIE MAMY KARY SMIERCI i tortur dla tych co go łamią.... TO ZADNEGO BANDYTY TO PRAWO nie rusza! JUZ MALYM DZIECIOM TO TRZEBA TLUMACZYC..."NIE MOW OBCEMU GDZIE MIESZKASZ,NIE POZWALAJ NIKOMU SIE MACAC ITP."... NIKT NIE MA PRAWA SKRZYDZIC CI DZIECKA...ALE CZY TO ZNACZY, ZE NIE BEDZIESZ Z NIM ROZMAWIALA O TYM JAKI JEST SIWAT ZLY???.......O TYM CO TO JEST ZLY DOTYK ITP???????????????

Gość małgośka888
Nie pierdol o karze śmierci, bo w USA jest, a przestępczości jakoś nie wyeliminowano. Nie chodzi o to, żeby nie być ostrożnym, tylko o charakter przekazu medialnego i ogólnie wypowiedzi ludzi, którzy zamiast mówić "co za bydlak ją zabił/porwał?" mówią "co za idiotka, że chodziła sama w mini". Mówisz o wychowaniu dzieci w nieufności - a może by tak częściej tłumaczyć dzieciom (słowem i przykładem), żeby nie krzywdziły innych?

Gość Marta,23
DZiewczyna teoretycznie byla dorosla....miala 19 lat...ale nie miala meza,nie miala faceta ktory by za nią odpowidał......byla pod "opieką " rodzicow...byla dzieckiem swoich rodziców...Wspolczuję im ze jej nie upilnowali....ze nie zapytali " z kim idziesz,gdzie bedziesz,kto cie odwiezie"?! wogole co za gosc ten jej chlopak...? Przeciez kazdy chlopak ktory przychodzi po dziewczynę do domu.........powinien przyrzec jej tacie,reczyc, ze ją odwiezei o tej i otej.......całą i zdrową...:( Szuja jakas, a nie chlopak. Jak ja jadę gdzies w trasę z tata,bratem,kolegą...zatrzymujemy sie w lesie czy postoju na siku.....to zawsze ktorys z nich wychodzi ze mną:)

Gość Marta,23
mylisz sie...W USA PRZESTEPCZOSC zmalała...chocby w najbardziej zaludnionym nowym Yorku....poczytaj trochę...gwalty,napady i kradzieze w ciagu 10 lat spadly bodjaze o polowe... W Korei(labo chinach) gdzie za zabojstwo jest publiczna egezkucja i trnsmijsa tv!!- tez przestepczosc zmalała... U nas w Polsce jest slaby wymiar kary wiec bandyci czuja sie swobodnie. Chociaz i tak wiekszosc z tych ludzi to chorzy ,zboczeni psychole,ktorzy nie myslą logicznie i widzac ladną samotną dupćie nie myslą o konsekwencjach i karze....ale o swoich popędach. Pscyhole zawsze byli,sa i bedą....w kazdym kraju....ale GDYBY KAZDY Z NAS BYL OSTROZNIEJSZY,MYSLAL O KONSEKWENCJACH SWOICH decyzji (np.co bedzie gdy 5 latek pojdzie sam do parku),gdyby kazdy TLUAMCZYL SWOIM DZIECIOM O ZAGROZENIACH OD MALEGO....to by nie bylo tyylu tragedii... Ogladałam kiedys program Fajbusiewicza 997 (przez 10 lat)....i nie moglam sie nadziwic jak mozna byc tak bezmyslnym?????? -jak mozna sie umawiac z kim z neta w ustronnym miesjcu/wpuszczac go do domu.. -jak mozna skracas sobie drogę przez las -jak mozna puscic 5 latkę na rowerku niech jedzie do parku? -jak mozna pozwolic tepej 90 latce niech mieszka sama i chowa kase w puszcze -jak mozna puszczac nastolatkę na impreze i nie pojechac po nią o umuwionej godzinie -jka mozna jechac okazją? -JAK MOZNA dziecku kazac nosic klcuz na szyji. -jak mozna jechac samej windą w nocy itepe iteede.......Czy trzeba byc Geniuszem zeby znac te elemetarne zasady bezpeiczesntwa ????????MOZE POLICJA POWINNA MIEC GADKĘ W KAZDEJ SZKOLE I PRZEDSZKOLU? Moja wychowawczyni -stara panna,w liceum nam czesto" mowila nie chodzcie same po nocach."

Gość ona zostala porwana
przec cos badz kogos, gdyby ja ktos uprowadzil (jakis szary kowalski) znalazly by sie jakies slady ... szla przez miasto gdzie byly kamery, ludziska sprowadzaja wszystko do zabojstwa, porwania dla okupu, sa takie przypadki, ale to sie wyjasnia z czasem, sa SLADY, DOWODY zawsze co gdzies prowadzi, tu nic nie ma, cos ja porwalo i znikla jakby rozplynela sie

Gość małgośka888
To ty się mylisz - w Nowym Jorku w praktyce nie wykonuje się kary śmierci. Dalej nie dyskutuję, bo widzę, żeś słabo poinformowana w temacie.

Gość Karaczan Joma
Jak to nie wiecie? Porwał ją samotny prawiczek i trzyma w piwnicy. (Pewnie już nie jest prawiczkiem)

Gość ona zostala porwana
sranie, a nie gwalt, nie wszyscy sa friclem i ukrywaja wszystkich w piwnicach, zastanow sie Marta ile ludzi znika bez sladu co roku i jest szukanych przez rozne organizacje, nie ma po nich sladu

Gość Marta,23
ja mysyle ze cialo JUZ by odnalezli....czy to w jakims lesie...czy w rzece...czy na budowie...Co zakopał by ją w niezauwazony na wlosanym podwórku??? czy ten facet co za nią szedł... NIE MA RODZINY?..nIKT W CALYM KRAJU GO NIE ZNA??NIE MOZNA ODTWORZYC JEGO DNIA?...KTOS GO GO CHOLERY MUSIAL WIDZIEC...NIE WIERZE ZE MIAL PSCYHOL TAKIEGO FARTA,ZE jechal autem,zobaczyl niechcacy nieplanowanie, ladną dupe....wysiadl..zostawil auto tam gdzie go nikt nie widzi,nie ma kamer....idzie za nią swobodnie (bez kominiarki) i wie w ktorym miesjcu ją ma zlapac ,gdzie kamera nie widzi i gdzie nie ma ludzi....jak ja zaczpic...NIE WIERZE W TO!!!.......ALBO ona go znała i dobrowolnie z nim gdzies poszla...Nie wierze w to ze to byl przypadkowy zbir ktory akurat przechodzil-przjedzał...i nei znajac miasta i kamer tak sie mu udalo...To musial byc jakis LOKALNY GOSC...ALBO LEETNI SAMOTNY TURYSTA (JAK FRIZL),ALBO JAKIS NIEMIECKI ALFONS .

mylisz sie...W USA PRZESTEPCZOSC zmalała...chocby w najbardziej zaludnionym nowym Yorku....poczytaj trochę...gwalty,napady i kradzieze w ciagu 10 lat spadly bodjaze o polowe... W Korei(labo chinach) gdzie za zabojstwo jest publiczna egezkucja i trnsmijsa tv!!- tez przestepczosc zmalała... U nas w Polsce jest slaby wymiar kary wiec bandyci czuja sie swobodnie. Chociaz i tak wiekszosc z tych ludzi to chorzy ,zboczeni psychole,ktorzy nie myslą logicznie i widzac ladną samotną dupćie nie myslą o konsekwencjach i karze....ale o swoich popędach. Pscyhole zawsze byli,sa i bedą....w kazdym kraju....ale GDYBY KAZDY Z NAS BYL OSTROZNIEJSZY,MYSLAL O KONSEKWENCJACH SWOICH decyzji (np.co bedzie gdy 5 latek pojdzie sam do parku),gdyby kazdy TLUAMCZYL SWOIM DZIECIOM O ZAGROZENIACH OD MALEGO....to by nie bylo tyylu tragedii... Ogladałam kiedys program Fajbusiewicza 997 (przez 10 lat)....i nie moglam sie nadziwic jak mozna byc tak bezmyslnym?????? -jak mozna sie umawiac z kim z neta w ustronnym miesjcu/wpuszczac go do domu.. -jak mozna skracas sobie drogę przez las -jak mozna puscic 5 latkę na rowerku niech jedzie do parku? -jak mozna pozwolic tepej 90 latce niech mieszka sama i chowa kase w puszcze -jak mozna puszczac nastolatkę na impreze i nie pojechac po nią o umuwionej godzinie -jka mozna jechac okazją? -JAK MOZNA dziecku kazac nosic klcuz na szyji. -jak mozna jechac samej windą w nocy itepe iteede.......Czy trzeba byc Geniuszem zeby znac te elemetarne zasady bezpeiczesntwa ????????MOZE POLICJA POWINNA MIEC GADKĘ W KAZDEJ SZKOLE I PRZEDSZKOLU? Moja wychowawczyni -stara panna,w liceum nam czesto" mowila nie chodzcie same po nocach." 18:33 [zgłoś do usunięcia] ona zostala porwana niby jo ale kazda z nas ma chyba taka akcje na koncie pt. samotny powrot z imprezy albo skroty przez ciemny park, czasem sie to robilo, zeby zaoszczedzic czas, kase. ale to glupota to fakt.

Gość Marta,23
SKORO prawo "pisane" juz nikogo nie rusza.........i swiat jest tak zly i zepsuty.... albo my tak bardzo gluPI, nawini i otwarci...? to pozOSTAJE NAM PRAWO NIEPOISANE-INTYNKT ,LOGIKA,WPOJONE ELEMENATRNE ZASADY BEZPEICZENSTWA I OSTROZNOSCI.... UWAZJCIE NA SIEBIE,SWOICH BLISKICH.......MOWICCIE DZIECIOM O ZAGROZNIACH I NIE TYLKO W PRZEDSZKOLU....ALE TEZ TYM 19LATKOM. (jak ja mialam 19 i mieszkalam w akademiku ,300 km od domu to codziennie mi rodzice dzwonili -nie chodz sama....zaden kolega z roku mi nawet nie pozwoli isc po zmroku samej)....!!!!!!!!! to sie wie....ona nie wiedziala.

Gość Kerberinho
policjany robią wszystko aby sprawy nie wyjaśnić, pewnie komendant po pijaki zgwacił ją w dupsko i teraz wszyscy tuszują

Gość Ona nie zyje
Jak cialo zostalo drastycznie zmasakrowand to nie masz ze je kiedys znajda bo wiecie takie debile sa na swiecie