Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziulllla

Sztuczne rzęsy

Polecane posty

Gość Madziulllla

Czy którą z was decyduje się na sztuczne rzęsy w dniu ślubu doczepiane metodą 1:1??? Czy warto w takie coś zainwestować?

Gość .wredna jędza
Ja mam takie, bardzo je lubię. :) Tylko poprosiłam panią o to, żeby doczepiła mi możliwie najkrótsze, bo chodzi mi o jak najnaturalniejszy efekt.

Gość dur brzuszny
najpiękniejsze są takie ze świńskiej szczeciny sterczą aż na czoło :D

Gość nawalony
aha,takie ze swińskiej szczeciny są fajne a jeszcze fajnie jak opadają ,wszyscy się śmieją a panna młoda nie wie z czego

ja planuje poprosić wizażystkę u której będę się malowała o założenie sztucznych rzęs, tylko nie jakichś super długich po samo czoło ale takich które będa wyglądały naturalnie i dadza super efekt powalających rzęs

Ja sie już zdecydowałam wlaśnie na metoda 1:1 u mojej kolezanki ktora bedzie mi robila takze i makijaz. Jedyne o czym musicie pamietac to aby : 1 zrobic je 2-3 wczesniej bo taki czas maja by sie idealnie zgrac z naturalnymi pod wzgledem ulozenia 2 nigdy nie bierzcie samych syntetycznych! ( musza byc przynajmniej domieszke jedwabiu) bo niestety sa one "lekko plastikowe" twarde i ciezkie przez co wypadaja z naturalnymi ze wzgledu na przeciążenie własnych. 3 Lepiej zrobic juz je wczesniej na probe by zobaczyc ze wizazystka zna sie na rzeczy i nie zrobi byle jak byle miec kase 4 Trwa to 2-3 godziny bo trzeba doczepiec od 150-250 rzes wiec jesli komus w 40 minut to zrobi to juz wiadomo ze cos jest nie tak 5 Warto poprosic o zdjęcie przed zalozeniem i po by widziec efekt przed i po i miec pewnosc ze ladnie sie prezentuja 6 stawiajcie na naturalnosc bo przeciez o to chodzi w dzien slubu ! Dziękuje za uwage mam nadzieje ze pomogłam komuś ;))