Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezla_matka

problem z karmieniem piersia

Polecane posty

Gość niezla_matka

moja kilkutygodniowa corka nie chce pic mleka z piersi w miejscach publicznych oraz gdy w otoczeniu sa dodatkowe osoby (tzn. oprocz mnie i meza). Jest glodna, placze, ale je tylko z butelki. Juz nie wiem, co robic. Macie jakies pomysly/sposoby?

Gość niezla_matka
nikt nie ma takiego problemu? dodam, ze uzywam specjalnej zaslony podczas karmienia tak, abym ja czula sie wyluzowana robiac to dyskretnie, a dziecko odizolowane od zbyt wielu bodzcow. Ale to i tak nie dziala...

Gość to po cholere karmisz ja
przy innych ludziach i jakie miejsca publiczne masz na mysli ???? bo widzisz ja swoje dziecko karmie 11 miesiecy i nigdy nie miałam z tym problemu. co lubisz wywalac cyca przy całej rodzince niech patrza czy co? ja zawsze wychodziłam do drugiego pokoju, nigdy nie karmiłam przy innych osobach niz maz czy moja mama. nigdy tez nie karmiłam u centrach handlowych itp jak szłam do sklepu to moje dziecko zawsze było najedzone, nigdy nie musiałam go karmic w miejscu publicznym. co innego jak było lato, to w parku w zacisznym miejscu mi sie zdarzyło ale to co innego. to oczywiste ze dziecko musi miec spokój kiedy je a nie multum ludzi na sobą.

Gość niezla_matka
miejce publiczne to np. specjalny pokoj do karmienia w sklepie lub w czasie kursu dla matek z dzecmi lub spotkan z tymi matkami. jak wspomnialam - uzywam zaslony, wiec nie wywalam cycka publicznie

Gość niezla_matka
moje dziecko je na zadanie, czasem co 1h lub pol, wiec calymi dniami musialabym siedziec w domu

Gość trtrtrttrt
może mała boi się tej zasłony albo źle jej się oddycha?

Gość niezla_matka
nie wiem, to specjalna zaslona do karmienia. probowalam tez uzywac jej w domu i samochodzie i jest ok...