Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granatowa.koleżanka

Problem z półmetkiem.

Polecane posty

Gość granatowa.koleżanka

Organizują u nas w szkole półmetek. Większość dziewczyn z mojej klasy zobowiązało się do przyjścia z osobą towarzyszącą (w tym połowa z kuzynami czy braćmi, hihi, ale słodko). Ja nie mam ani żadnego kuzyna w zbliżonym wieku (najbliżej mojego wieku ma 25 lat, a ja niecałe 17 ^^), ani sąsiada. Nie jestem jakaś specjalnie brzydka (piękna też nie jestem :P), po prostu na co dzień jestem cicha i raczej nie mam zbyt bujnego życia towarzysko-uczuciowego, niestety. Ja wpisałam się na półmetek, póki co bez osoby towarzyszącej, podobnie jak moja przyjaciółka, ale kurczę gryzie mnie to, że będę tak sama siedziała :( Macie może jakieś rady dot. półmetka? Może któraś/któryś z Was był(a) na półmetku sama? Jak to wygląda w praktyce? Proszę, piszcie.

Gość latający cyrk Monthy Pytona
co to jest półmetek?

Gość wygraj to i owo
ja tak nie chcialam isc sama..a wzielam koles ktory i tak sie nie bawil ze mna tylko latal za moja kolezanka..

jeszcze najlepiej bedziecie się bawić jak pójdziecie same, bo nie bedziecie uwiązane do zabawy z jednym osobnikiem (który jeszcze nie bedzie znał towarzystwa). a skoro inne laski zabierają braci, kuzynów, to myślisz ze bedą się z nimi "super" bawiły ;) a tak to, chociaz wy macie szanse pobawić sie z nimi ;)

Gość Nastia Janowa
Ja bylam sama i na studniówce i półowinkach. Było super. Wyznaje zasade,ze nie ciagnie sie drzewa do lasu ;)