Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illllllllllle

Ile zdjęc wstawic na portal randkowy i jakie ,żeby faceci pisali ?

Polecane posty

Gość illllllllllle

Ci fajni. 6 fotek starczy ? zeby widzieli jak wygladam i nie pytali o niewiadomo ile zdjec

Gość fedsfrd
Jakie zdjęcia? to zależy na jaki typ facetów się szykujesz? chcesz czegoś poważnego czy tylko seks? Jak seks to raczej wywalone cycki na wierzchu jak coś poważnego co kobieco, seksownie ale nie wulgarnie

Gość Lincoln th Great
Musza być takie foty: - zdjęcie twarzy - zdjęcie sylwetki - zdjęcie cycków z prześwitującymi nabrzmiałymi sutkami - zDjęcie wypiętego tyłka - zdjęcie gołych ud na znak że nie masz cellulitu na nogach - zdjęcie gołego brzucha, że nie masz rozstępów

Gość hgkghlghljhl
6 starczy byle fajne fotki a nie te same tylko inna poza :O

Gość Krompla- pralka z wyżymaczka
Nie słuchaj baranów.Im bardziej kibić zakryta tym bardziej pociągajaca.

Gość Jestem, uza
Ponad rok temu byłam na jednym portalu miała tam 4zdjecia całej sylwetki żadnych cyckow bo płaska jestem:D po miesiącu prawie 1000chcalo sie ze mną umówić, byłam na trzech spotkaniach i to trzej okazało sie strzałem w 10tke, ponad rok jesteśmy razem w sierpniu slub

Gość fotki srotki trlele
Przede wszystkim WYRAZNA fotka twarzy i ZAWSZE wymagaj tego od innych zeby nie bylo rozczarowań. Zdjecie sylwetki, normalne fajne ciuchy, nie na wesele i nie bikini bo nie opędzisz sie od seks ofert a normalny facet bedzie myslal ze szukasz sposnora albo masz tylko cialo do pokazania. Jakies zdjecie na codzien, przedstawiajace np to co lubisz robic, moze byc z wakacji. I starczy

Gość fotki srotki trlele
i nie sluchaj tych idiotow, zaden normalny facet nie bedzie chcial fotek nóg

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
myślę że jak większośc na takich portalach musisz koniecznie wstawić zdjęcia obrazujące jak wyginasz się na podłodze w róznych pozach z wywalonymi cycami :D w przeciwnym razie możesz odbiegać od średniej intelektualnej ludzi na takim portalu i kto się tobą zainteresuje :D ?

Gość 111111111021
Jesli sie nie pokaze ciała to nikt nie napisze. Taka prawda. Chyba ze sami brzydale i desperaci

aha a to chodzi o to aby jak najwięcej napisało :D ? zapamiętam gdybym kiedyś się wystawiał na jakimś portalu :D

Gość nonmnnm
Chyba kazdy chce zeby pisali

mnie sie włąsnei wydawało że prostym zbaiegiem unika się dostawiania sterty ofert od idiotow no ale jak widac bylem w bledzie. ogolnie nie znam sie na tym tyle widze co ktos tu wkleja link do jakichs profili wiec penwie masz racje.