Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwazwarazawazd

Oznaki udawanej pewności siebie

Polecane posty

Gość szwazwarazawazd

Po czym poznać udawaną pewnośc siebie. Czy to specjalne pozowanie do zdjęć, nabieranie powietrza w płuca, napinanie się? Jak poznać i co robić gdy taką osobę spotkamy

Gość 40 rozbójników
są proste - podszywa nie stać na spojrzenia na kogoś jak na słabszego od siebie

Gość szwazwarazawazd
mam nieszczelny zawór zwrotny

Gość szwazwarazawazd
chciałbyś sie poruchać?

Gość 40 rozbójników
niestety nie mam wzwodu od 10 lat,chyba ,ze pogrzebie ci palcem w cipce

Gość szwazwarazawazd
ale czy nie patrzenie komuś w oczy, np. przy mijaniu się na chodniku to brak pewności siebie czy ignorowanie świadczące o swojej wielkiej wartości.

Gość szwazwarazawazd
pogrzeb se palcem w dupie i go obliż

Gość szwazwarazawazd
odpowie ktoś? halo

Gość for exomaplefe
U mnie niepatrzenie w oczy komus na ulicy jest powodem niskiej samooceny i braku pewnosci siebie, zawsze sie boje wlasnie ze oni pomysla ze mysle ze jestem taka wazna.. dlatego unikam ludzi..

Gość tu jestem helolld
__?? helol

Gość Marta,23
niepatrzenie w oczy na ulicy..........hmmmmmmmmm,dobry temat....NApisze ci kilku sytuacji ,kilka typow :) A- damulka w szpilach ,czarncyh okularach w szary dzien,karierowiczka ....zadarty nos do gory...i ona nie patrzy w oczy przechodniom........gardzi nimi,pokazuje wyzszosc..i arogncję,ignoranjcę B-zakomplesiona okularnica,biednie ubrana...bardzo niskie poczucie wartosci...jest czesto wysmiewana i nei patrzac w ocy chce uniknac upokorzenia i szyderczych spojrzen c-ktos zzwyczajnei zamyslony ...roztargniony,albo marzyciel,ktory nie patrzy pod nogi,ani na bozy swiat tylko marzy caly dzien o dupie maryny d-nie patrzy niesmiala kobieta ktora oniesmiela przystojny facet.......olewając go wie ze przykuje jego uwagę -skad ja to znam:D Z drugiej storny....nie patrzy w oczy przystojny facet tej szarej myszce zeby jej nie peszyc:)))) E-bezczelna ignorancją osoby ktorej nienawidzimy:) tez tak mam ,nie patrze ludziom w oczy...i starsznie mnie to wkurwia jak kto mi patrzy dluzej niz 3 sekundy...patrzenie w oczy To jest tak jakby pojedynek. Odkrycie sie...moze tez strach przed reakcją tej drugiej osoby..? moze jestemy zbyt wyczuleni "co ludzie powiedzą,co o nas mysla"? i boimy sie nawet ich grymasu?