Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednak faceci sa glupi

Dowiedzialam sie od paru osob, ze ich znajomy kochal sie we mnie dlugi czas

Polecane posty

trwalo to pare lat i nic, zawsze mnie mijal, nie zagadal nigdy, unikal, nie pokazywal, ze jest mna zainteresowany, wiec pytam sie - kobieta ma sie z dupy czy z sufitu sama domyslec? faceci sa jednak glupi i zalosni ... nawet nie probuja a najwiecej maja do uzalania sie, brak mi slow ... teraz jest sam, zawsze byl sam, ja wtedy tez nikogo nie mialam, a nawet podobal mi sie, byl spokojny, ale zupelnie mna niezainteresowany, pokazywal raczej ze mam sie do niego tez nie zblizac, ja juz jestem w zwiazku, a on nadal sam, smutne zycie nieporadnego faceta:O zal sie robi

Gość stąd too
niektórzy tak mają,może jesteś w jednego terenu i niebezpieczna

napisalam to, nie dlatego zeby zrobic cos dla niego, mysle ze gdyby sam cos dal od siebie byloby inaczej, ale nic mi juz do tego, mam kochanego partnera i planujemy slub ... czytajac jednak to forum zauwazam takie same problemy w chlopakach tutaj, co wlasnie nie rokuje na przyszlosc na ich korzysc, moze niektore osoby powinny zastanowic sie nad soba jesli nie chca zyc same (szczesliwych singli pomijam) by przestaly byc bierni i ruszyli dupsko, bo to forum jest przesiakniete od zrzedliwych, stekajacych i uzalajacych sie nad swym marnym, samotnym zywotem chlopcow dobiegajac do 30 stki.

Gość yerwyewy
Baby też tak często robią, czy do nich też kierujesz swe cenne rady?

Gość jfoisdf
skoro Cię unikał i nie zagadywał to nie był zainteresowany. proste.nie mów ze robił to celowo. jak człowiek chce to potrafi wiele zrobić, a już na pewno zagadać do dziewczyny

Gość mam idealnego lekarza
w jakim celu teraz piszesz? bezsens !

Gość fghnjmyhntbgfv
pomyśl lepiej gdzie miło spędzić urlop :D

Gość omi_nomi
własnie tak to jest, oni sa mądrzy jak są daleko i przez pisanie to moja odwage albo jaka sie napija bo w realu po trzeżwemu to juz brak odwagi ja juz sie spotkałam z tym kilkakrotnie i moge to potwierdzic bez zadnego ale.niektórzy na wałsne życzenie rujnuja sobie życie bo skoro ma cos do jakies laski to niech powie a nie się chowa a potem po wszytskim żałuja i gdybaja

Gość jfoisdf
niekoniecznie wprost" podobasz mi się" ale jakoś dyskretnie dac do zrozumienia, zagadać . jeżeli facet tego nie zrobi to nie jest zaineresowany. takie moje zdanie. skąd dziewczyna ma wiedziec czy się komus podoba. w myslach nikt czytać nie umie

" niektórzy na wałsne życzenie rujnuja sobie życie bo skoro ma cos do jakies laski to niech powie a nie się chowa a potem po wszytskim żałuja i gdybaja " x zaraz rujnują sobie zycie , bez przesady troche poboli przejdzie , a wy jestescie takie mądre a same sie zachowujecie podobnie ale pewnie wy mozecie a faceci nie :P