Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

kto sie zna na komputerach? kto mi doradzi notebook?

Polecane posty

Gość heloiza999
musi być malutki

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
a to są laptopy z inną klawiaturą niż qwerty ? tez mi roznica czy klawisze wydaja wieksze czy mniejsze dzwieki albo jeden sie wciska milimetr bardziej niz drugi :D poza tym wiekszosc ludzi dopina klawiature bo te w laptopach kompletnie nie nadaja sie do szybkiego pisania(za gesto maja klawisze) no i ci piszacy na laptopach bez klawiatury wczesniej czy pozniej je zalewaja roznymi napojami :D

to te male sa netbooki maja pewne wady - nie maja napedu(mozna dokupic na usb) maja okrojony system i ogolnie sa wolniejsze ale mniejsze,lzejsze i tansze.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,. co t
co ty wypisujesz. Netbooki okrojony system??? A to wina netbooka???. To mozna kupic bez systemu. W dodatku taniej niz z windowsem.

tak wina netbooka jego małych rozmiarów i tego że ma mniejszyt procesor mniej pamięci i pełny system doprowadzi do tego że do niczego nie będzie się nadawał stąd specjalne edycje systemów do netbooków z dodatkiem "starter"

po co netbookowi sterowniki do tysięcy kart graficnzych czy obsługa wbudowanych napędów których on nie posiada i posiadął nie będzie :D pełen system w netbooku powoduje tylko komplikacje i zielona laska nawet go nie skonfiguruje. poza tym znacząca większośc netbookow jest juz z systemami.

Gość ertrtret
Wez mi nie wyskakuj z najtanszymi netbokami z jakims najtanszym atomem i 1 giga ramu. A netbooki na amd c60 , z 4 giga ramu to co??? Tam wszystko smiga jak trzeba. Cos tam wiesz, ale posrednio wprowadzasz ludzi w bład.

nowego i dobrego lapka nie kupisz za mniej niż 2 tys. chyba że używany może być i nie musi być mocny jak na dzisiejsze standardy

tak właśnie są z windowsem jak i tysiące innych niepotrzebnych rzeczy.

Wez mi nie wyskakuj z najtanszymi netbokami z jakims najtanszym atomem i 1 giga ramu. A netbooki na amd c60 , z 4 giga ramu to co??? Tam wszystko smiga jak trzeba. Cos tam wiesz, ale posrednio wprowadzasz ludzi w bład.>>tobie z niczym nie wyskakuje bo durniom nie pomagam. temat jak widzisz zalozyl i pyta w nim kto inny.

Gość ertrtret
Levviatan, wez juz nie przesadzaj. Ze trzy miesiece temu kupiłem asusa w proline z windowsem 7, intel i5, 4 ramu, dysk 500 , aluminiowa obudowa za 1800 zł. Czasami cos sie trafi fajnego i taniego. Az podejrzane :D

a matryca dobra? klawiatura wytrzymał? bateria dobra? karta graficzna pewnie zintegrowana z prockiem ;]

Gość matryca dobra, klawiatura tez
Grafika tylko obcieta bo hd3000 czy jak to sie zwie. Ale to i tak jakos tanio jak cos takiego normalnie kosztowalo z 2200 2400. Ale szybko zniknely ze sklepu :D

Gość z procesorem i5???
Znaczy troche przesadziłem bo to wczesniej było w grudniu kupione. Moze i teraz to normalna cena:D