Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja MM

Czy jeśli będę uprawiać seks dzień po defloracji to znowu będę krwawić?

Polecane posty

Gość Patrycja MM

Tak jak w temacie proszę pomóżcie mi, czy jeśli będę kochać się pierwszy raz z chłopakiem jednego wieczoru i następnego dnia znowu będziemy chcieli to czy krwawienie wystąpi? I jeszcze jedno głupie pytanie czy dalej będę tak samo ciasna jak za pierwszym razem? :P;)

Gość przedmiotowy ludź
To nie jest dobry pomysł! Następnego dnia będzie bolalo cię znacznie bardziej niż za pierwszym razem. Naderwana tkanka musi się najpierw zagoić, czyli minimum tydzień przerwy po pierwszym razie w innym wypadku będziesz nadrywac ranki po defloracji nie dając się im zagoic. I Chyba, ze defloracja pójdzie gładko i bez bólu, wtedy możesz i następnego dnia ;) I Cipka będzie dalej tak samo ciasna i jeszcze sporo będziesz musiała potrenować ;)

Gość Patrycja MM
Jeśli pójdzie gładko to znaczy, że nie miałam tam błonki albo była bardzo cieniutka... ale ja wiem, że ona tam siedzi bo mi ginekolożka mówiła, więc jeśli będę krwawić za pierwszym razem to następnego dnia będzie powtórka z rozrywki? :( Będzie i krew i ból?

Gość przedmiotowy ludź
Krwi może nie być, ale bol będzie. Pękły ci kiedyś usta? (Np na mrozie) bolalo? Pewnie tak. a kiedy zapomniałas o tym i usmiechnelas się za szeroko i ranka dopiero co zaschnieta pękła znowu? Bolalo pewnie bardziej niż za pierwszym razem, prawda? No to z blona będzie podobnie.

Gość Patrycja MM
Czyli krew będzie.. jestem mocno ukrwiona...

Gość to krwawi czy nie?
też mnie to interesuje, a widok krwi mnie obrzydza....

Gość mała kaja
ile czasu po rozdziewiczeniu leci krew? czy leci tak jak przy okresie i trzeba mieć przygotowaną podpaskę?